Να «φορέσει» την καλύτερη του εμφάνιση!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πρέπει να έχει «γεμάτη» παρουσία στο ματς με τον Βόλο για να πάρει τη νίκη.

Η αναμέτρηση της Κυριακής (14/02) είναι ιδιαίτερα κομβική για τον Όμιλο, ο οποίος θέλει διακαώς το «τρίποντο».

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος απέχει από τις επιτυχίες τις τελευταίες έξι αγωνιστικές, κάτι που τον έχει ρίξει στην 10η θέση της γενικής κατάταξης.

Ο στόχος της εξάδας χάθηκε στο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, οπότε οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν τα πλέι άουτ.

Για να μπουν, βέβαια, στη σειρά από την καλύτερη δυνατή αφετηρία και για ν’ αποφύγουν ακόμη και το παραμικρό ενδεχόμενο… περιπετειών, θέλουν βαθμούς στα εναπομείναντα ματς της κανονικής περιόδου.

Αρχής γενομένης από την αυριανή συνάντηση κόντρα στους Θεσσαλούς. Μίας ομάδας, που είναι σαφώς πιο άνετη, βρίσκεται στο +5 από τον ΟΦΗ και γενικά παρουσιάζει ένα επικίνδυνο σύνολο.

Και δεν είναι ψέμα ότι το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου για να καταφέρει να πάρει το ματς θα πρέπει να πραγματοποιήσει την καλύτερη του φετινή εμφάνιση.

Ή πιο σωστά να επαναλάβει ό,τι και στον αγώνα του πρώτου γύρου, που είχε περάσει σαν… σίφουνας από το Πανθεσσαλικό Στάδιο και είχε επικρατήσει 1-4.

Ο Όμιλος οφείλει να είναι τακτοποιημένος σε όλες τις γραμμές και να παρουσιαστεί συνεπής στο κομμάτι της τακτικής.

Το σύνολο του Λόπεθ αφενός δεν έχει άγχος και αφετέρου αποδίδει ικανοποιητικό ποδόσφαιρο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Για να μπορέσουν οι «ασπρόμαυροι» να κυριαρχήσουν, πρέπει να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ο αντίπαλος, εξάλλου, σκοράρει περισσότερο μακριά από το «σπίτι» του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Το τελευταίο διάστημα ο ΟΦΗ γενικώς προβληματίζει, οι πολλές και σοβαρές απουσίες δυσκολεύουν το έργο του και δε βρίσκεται στα… πάνω του.

Επειδή, ωστόσο, περιθώριο για άλλες «γκέλες» δεν υπάρχει, το ζητούμενο είναι ν’ αποδείξει την Κυριακή (14/02) με την εικόνα του ότι αξίζει περισσότερα πράγματα και πως έχει αδικήσει ο ίδιος τον εαυτό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προπόνηση στο «σπίτι» για τον ΟΦΗ

Η ώρα του Καστάνιος!

Δεν είναι πρότζεκτ, είναι «πόλεμος»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.