Με ήττα έκλεισε την χρονιά ο Εργοτέλης

17:28 | 01/05/2022

Στο τελευταίο παιχνίδι για την φετινή σεζόν ο Εργοτέλης γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από τον πρωταθλητή του δεύτερου ομίλου Λεβαδειακό

Σε γενικές γραμμές, οι κιτρινόμαυροι στάθηκαν πολύ καλά στο ματς δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ έχοντας παράλληλα καλή κυκλοφορία της μπάλας. Μάλιστα, highlight της αναμέτρησης ήταν και το "'pasillo'' των παικτών προς την ομάδα του Λεβαδειακού, πριν την έναρξη του αγώνα.

Χωρίς φάσεις στο πρώτο μέρος, ο Λεβαδειακός κατάφερε να προηγηθεί στο 35' με σουτ του Βρακά, ο Εργοτέλης προσπάθησε να αντιφράσει όμως στο 39' ο Συμελίδης βρέθηκε κοντά στο 2-0 για τους γηπεδούχους όμως ο Τσέλιος κράτησε το σκορ.

Στην επανάληψη, ο Πατρινός απείλησε στο 54' όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει σωστά ενώ στο 67΄ ο Βρακάς από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0. Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ήταν στο 87΄ και άνηκε στον Εργοτέλη, με τον Κωστανάσιο από καλή θέση να χάνει σημαντική ευκαιρία για το 1-1.

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Μεχία, Μουτίνιο (62′ Πολέττο (77′ Κονέ), Βήχος, Βρακάς, Μυτίδης (62′ Δούμτσιος), Νίκας (65′ Νίλι), Τζημόπουλος, Συμελίδης (77′ Μανιώτης), Κωνσταντινίδης.

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος (85′ Ψιμόπουλος), Κόλα, Μίκο (85′ Θεοδωράκης), Σερβιλάκης, Ντουμάνης, Βουτσάς, Κουτάντος (64′ Νεράλ), Σαρρής, Κωστανάσιος, Κοκκίνης (85′ Αλεξάκης), Πατρινός (70′ Κατσούρρι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με εύκολη νίκη γιόρτασε την παραμονή ο ΟΦΙ

Απίστευτο φινάλε: Σώθηκε ο Ηρόδοτος, παρέμεινε και ο ΟΦΙ!

Φινάλε με νίκη - ανατροπή για την Επισκοπή

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.