Με μία βαλίτσα στο χέρι: Η «διαβολοβδομάδα» του ΟΦΗ

09:00 | 25/10/2024

Τρία ματς και δύο ταξίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα περιλαμβάνει το εξαντλητικό πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας.

Ο ΟΦΗ έχει αφήσει πίσω του τον Παναθηναϊκό κι επικεντρώνεται στη συνέχεια και στις υποχρεώσεις που έχει μπροστά του. Για να το πούμε καλύτερα, μπροστά του υπάρχει ένα «βουνό», αφού ακολουθεί ο ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα, η επιστροφή στο Ηράκλειο για τον αγώνα κυπέλλου με τον Βόλο κι έπειτα το νέο ταξίδι, αυτή τη φορά για την Τρίπολη και το παιχνίδι με τον Αστέρα.

Ο ΟΦΗ μπαίνει στη δική του «διαβολοβδομάδα» με συνεχόμενους αγώνες, αλλά και ταξίδια που όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολη κάνει την όλη κατάσταση. Το μόνο θετικό είναι ότι το παιχνίδι της μεθεπόμενης αγωνιστικής γίνεται Δευτέρα και θα υπάρχει μία έξτρα μέρα, αφού μιλάμε για ακόμη ένα ταξίδι.

Τα δύσκολα, όμως, είναι αυτά που ακολουθούν. Ο ΟΦΗ θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και θα επιστρέψει μεσημέρι Δευτέρας. Την Τετάρτη υπάρχει το ματς κυπέλλου στο κεκλεισμένων των θυρών «Γεντί Κουλέ» που σημαίνει πως μόνο η Τρίτη είναι η διαθέσιμη μέρα για προπόνηση μετά τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο ΟΦΗ και δη ο Μίλαν Ράσταβατς καλούνται να διαχειριστούν μία κατάσταση υψηλών απαιτήσεων, αλλά και... αντοχών με τρία ματς-φωτιά σε διάστημα λίγων ημερών.

ΥΓ: Η αλλαγή ώρας στο ματς με τον Βόλο παίζει σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία, αλλά και στην (όποια) ξεκούραση. Άλλο να παίζεις 15:00 κι άλλο 17:30, ειδικά όταν θα έχει προηγηθεί το ταξίδι της επιστροφής από τη Θεσσαλονίκη. Όλα έχουν τη σημασία τους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.