Με Περογαμβράκη στην Καλλιθέα

14:23 | 16/03/2018

Μπορεί να έχει τρεις σημαντικές απουσίες η αποστολή του ΟΦΗ για την Καλλιθέα το Σάββατο (17/3) στις 3:00, έχει όμως και μια μεγάλη επιστροφή.

Ο λόγος για τον Αλέξη Περογαμβράκη ο οποίος για πρώτη φορά εφέτος βρίσκεται σε αποστολή του ΟΦΗ, 6 και πλέον μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε και την επέμβαση αποκατάστασής του στον πρόσθιο χιαστό. Η επιστροφή του, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει, σκορπίζει χαρά και ικανοποίηση στις τάξεις του ΟΦΗ, τη στιγμή που υπάρχουν απουσίες πολύτιμων παικτών.

Οι Παπαστεριανός, Βουό και Μαχαίρας, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν θα βρίσκονται στον αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα, κάτι που σημαίνει πως ο Παπαδόπουλος θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με αυτήν κόντρα στον αγώνα με τα Τρίκαλα.

Μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (16/3) το πρωί ο ΒΑΚ, ο προπονητής του ΟΦΗ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει μαζί του και οι οποίοι είναι οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος,Λεάλ, Κουτσιανικούλης και Ντίνας.

Πέραν των τριών τραυματιών, εκτός αποστολής έμειναν και οι: Παναγιώτου, Γιαγκιόζης, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Τοπούζης και Νοικοκυράκης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.