Με Σαμαρά δεν φοβήθηκε κανείς

SMS
15:37 | 18/04/2019

Ο σημαντικός ρόλος του Γιάννη Σαμαρά για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μέχρι να βγει η απόφαση της εφέσεων.

Όλα ήταν διαφορετικά στο ΒΑΚ στην προπόνηση της Πέμπτης, με τους παίκτες να είναι φανερά ανακουφισμένοι με την απόφαση.

Η αλήθεια είναι ότι οι ποδοσφαιριστές δεν αντιλήφθηκαν ποτέ τη σοβαρότητα της υπόθεσης του ΟΦΗ-Αιγινιακός μετά την πρωτόδικη τιμωρία. Και ο λόγος είναι απλός: εξ αρχής ο Γιάννης Σαμαράς φρόντισε να τους ηρεμήσει να τους ξεκαθαρίσει πως ό,τι και να γίνει ο ΟΦΗ θα συνεχίσει το πλάνο του και θα συνεχίσει με τη σταθερότητα του Μιχάλη Μπούση.

Από την πρώτη μέρα που γνωστοποιήθηκε η πρωτόδικη απόφαση, ο Σαμαράς ήταν το «μαξιλαράκι» των ποδοσφαιριστών, Ελλήνων και ξένων. Προφανώς οι παίκτες είχαν αγωνία για την εκδίκαση της έφεσης και την απόφαση, αλλά είχαν αντιληφθεί από τα λόγια του Γιάννη Σαμαρά ότι ο ΟΦΗ θα συνεχίσει να υπάρχει, το ίδιο δυνατός και ενωμένος, όποια κι αν είναι η επόμενη μέρα. 

Σε καμία των περιπτώσεων δεν αισθάνθηκαν πανικό. Ειδικά οι ξένοι που δεν γνωρίζουν ελληνικά και προσπαθούσαν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις επί του θέματος. Αλλά και οι Ελληνας που ρώτησαν από την πρώτη στιγμή για τη σοβαρότητα της κατάστασης και πήραν τις σχετικές διαβεβαιώσεις.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης της εφέσεων και την οριστική δικαίωση του ΟΦΗ, η προπόνηση της Πέμπτης στο ΒΑΚ ήταν διαφορετική από τις άλλες. Χωρίς, πλέον, κανένα άγχος, παρά μόνο με χαμόγελα και αποφασιστικότητα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Με αισιοδοξία για το αύριο και σιγουριά για το μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα αρρωστημένα μυαλά των «συμμαχιών»

Έτοιμος ο Σακόρ, απρόοπτο με Ντίνα

Οργανωμένοι ΟΦΗ: «Μη δώσουμε δικαιώματα!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.