Με Σεμέντο για το «τρίποντο»

12:10 | 03/01/2020

Ο Πορτογάλος φοράει και πάλι φανέλα βασικού και ο ΟΦΗ θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Οι «μηχανές» στον Όμιλο δουλεύουν στο… φουλ ενόψει της σαββατιάτικης (04/01) συνάντησης με τον Βόλο.

Οι «ασπρόμαυροι» τις δύο τελευταίες αγωνιστικές δεν έχουν καταφέρει να κερδίσει, κάτι που φιλοδοξούν να κάνουν κόντρα στους Θεσσαλούς για να μπουν ιδανικά στο 2020 και για να συνεχίσουν την πολύ καλή τους πορεία στην Super League 1.

Στα ματς με Παναθηναϊκό (ισοπαλία) και Παναιτωλικό (ήττα), βέβαια, ο Γιώργος Σίμος δεν είχε στη διάθεση του τον Λισάντρο Σεμέντο, λόγω του τραυματισμού του στον ώμο από τη συνάντηση με τον Άρη (14/12).

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ωστόσο, είναι πλέον απολύτως υγιής και με την επιστροφή του στη δράση, ο ηρακλειώτικος σύλλογος θέλει να επιστρέψει και στις επιτυχίες.

Είναι, μάλιστα, πολύ πιθανό ο 23χρονος παίκτης να βρεθεί στο αρχικό σχήμα και να πάρει κανονικά θέση στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης.

Η ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων», έτσι, θα έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με την πιο πρόσφατη συνάντηση απέναντι στους Αγρινιώτες.

Ο Σωτηρίου αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία του ΟΦΗ και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Μπράουν, Μαρινάκης, Γιαννούλης και Κοροβέσης.

Από’ κει και πέρα, στη μεσαία γραμμή σίγουρος θεωρείται ο Σακόρ, αλλά και ο Νέιρα, ο οποίος γυρίζει από τιμωρία. Όσον αφορά στον παίκτη, που θα συμπληρώσει την τριάδα, ο Στάικος μοιάζει να έχει ένα πλεονέκτημα, αν και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ο Κουτρουμπής.

Στα εξτρέμ θα παίξουν οι Τσιλιανίδης και Σεμέντο, εκτός και αν τελικά ο Σίμος αποφασίσει να προφυλάξει τον Πορτογάλο και πάει σε επιλογή Φερέιρα ή Βαζ. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει λογικά ο Φιγκεϊρέντο, με τον Μάνο, πάντως, να έχει τις δικές του πιθανότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο «καταραμένος» Βόλος

Μάνος: «Έτσι και το 2020»

Χωρίς Ουάλι η προπόνηση

Ο Σεμέντο, ο Ολυμπιακός και το «παιχνίδι» της Φορτούνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.