Με Σολίς και ντε Γκουζμάν στη Ριζούπολη

13:43 | 09/04/2021

Έβγαλε αποστολή ο Νιόπλιας ενόψει του ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος για το σπουδαίο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (10/04, 17.15). Ο Όμιλος πάει στη Ριζούπολη με στόχο τη νίκη, με την οποία θα κάνει σημαντικό βήμα για την απευθείας παραμονη.

Ο 56χρονος τεχνικός είδε με μεγάλη ικανοποίηση τους Σολίς και ντε Γκουζμάν να γυμνάζονται σε φουλ ρυθμούς και τους συμπεριέλαβε στις επιλογές του.

Μετά από καιρό, επίσης, στις επάλξεις βρίσκεται και ο Σωτηρίου, που μπήκε κι εκείνος στην 21άδα του ηρακλειώτικου συλλόγου. Η σχετική ανακοίνωση:

"Με τους Δημήτρη Σωτηρίου, Nazareno Solis και Jonathan De Guzman να προπονούνται κανονικά για μια ακόμη ημέρα και να εντάσσονται στην αποστολή για τον αυριανό (10/4) αγώνα με τον Απόλλωνα, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας.

To σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις αντίδρασης και τελειώματα φάσεων.

Ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε να συμπεριλάβει στην 21μελή αποστολή τους: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκη, Weiss, Λυμπεράκη, Sakor, Selimovic, Μαρινάκη, Sturgeon, Solis, Βαφέα, Βούρο, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Νοικοκυράκη, Sardinero, Γκαργκαλατζίδη, Γρίβα, Mellado, De Guzman και Κοροβέση.

Ο Κώστας Γιαννούλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ oι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Juan Neira, Adil Nabi, Luc Castaignos, Ricardo Vaz και Felipe Souza έκαναν θεραπεία. Όλοι οι παραπάνω έμειναν εκτός αποστολής, όπως και οι Απόστολος Γιάννου, Πασχάλης Στάικος, Θοδωρής Μίγγος, Γιώργος Σουρνάκης, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο με προορισμό την Αθήνα σήμερα (9/4) το απόγευμα".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.