ΟΦΗ, βάλε τον Απόλλωνα... πρίζα!

08:47 | 09/04/2021

Ο Όμιλος θέλει να κάνει στη Ριζούπολη βήμα παραμονής και παράλληλα ν' αναγκάσει την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να μην νιώθει άνετα.

Ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να προσθέσει το Σάββατο (10/04, 17.15) το επόμενο κομμάτι στο... πάζλ της σωτηρίας του στη Super League 1.

Κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης θέλει να διατηρήσει το αήττητο του σερί στα πλέι άουτ και να βελτιώσει τη συγκομιδή του.

Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και αυτή τη φορά, το σύνολο του Νίκου Νιόπλια θα κυνηγήσει τη νίκη, η οποία θα φέρει τεράστια οφέλη για τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Η αναμέτρηση είναι αρκετά κρίσιμη για τους «ασπρόμαυρους», αφού ένα «διπλό» θα τους... απογειώσει και θ' αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες τους για παραμονή στην κατηγορία.

H ψυχολογία είναι αρκετά ανεβασμένη, ωστόσο ακόμη μία επιτυχία είναι δεδομένο πως θα... γιγαντώσει τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, ενώ και βαθμολογικά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.

Σε περίπτωση που έρθει το «τρίποντο», το κέρδος θα είναι πολλαπλό για τον Όμιλο. Και αυτό γιατί αν αναγκάσει σε ήττα την αθηναϊκή ομάδα, είναι γεγονός πως θα τη... βάλει στην πρίζα ενόψει της συνέχειας.

Ο Απόλλων μπήκε άνετος στη σειρά, ωστόσο τις 2 πρώτες αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να κερδίσει και το «μαξιλαράκι» των 8 πόντων, με το οποίο ξεκίνησε στο μίνι αυτό πρωτάθλημα, θα μειωθεί απειλητικά αν χάσει ξανά στην έδρα του (έχει ήδη ηττηθεί 0-2 από τη Λάρισα στην πρεμιέρα).

Από' κει, δηλαδή, που οι «κυανόλευκοι» βρίσκονταν σε πλεονεκτική θέση, θα προβληματιστούν και θα αισθανθούν σίγουρα περισσότερο άγχος και πίεση.

Δε θα έχουν, επομένως, την... πολυτέλεια να δουν πιο χαλαρά τις επόμενες υποχρεώσεις τους, στοιχείο φυσικά θετικό για το συγκρότημα του Νιόπλια.

Στον ΟΦΗ πρωτίστως ενδιαφέρονται για το τι κάνουν οι ίδιοι και μεθαύριο θέλουν να πετύχουν ό,τι δεν πέτυχαν στην πρόσφατη συνάντηση της κανονικής περιόδου στη Ριζούπολη.

Τότε που ήταν σαφώς ανώτεροι από τον Απόλλωνα, είχαν κυριαρχήσει πλήρως, αλλά πλήρωσαν τα δικά τους λάθη και στο φινάλε έχασαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα τρία «κλικ» που γύρισαν τον διακόπτη στον ΟΦΗ

Μπες, αγόρι μου!

Οι Σολίς και ντε Γκουζμάν κρίνουν την ενδεκάδα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.