Με συνταγή... Άρη

21:27 | 16/12/2019

Οι απουσίες δεδομένeς, άρα ο ΟΦΗ θα πάει κόντρα στον Παναθηναϊκό όπως με τον Άρη.

Το ματς με τους «πράσινους» αυτή την Τετάρτη στο «Γεντί Κουλέ» είναι κρίσιμο στη μάχη για τα πλέι οφ. Πολλοί το θεωρούν εύκολο, βάσει της αγωνιστικής εικόνας του Παναθηναϊκού και αυτή του ΟΦΗ, αλλά ο Γιώργος Σίμος δεν σταματά να εφιστά την προσοχή στους ποδοσφαιριστές του.

Ο κόουτς του ΟΦΗ δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τη σημασία του ματς, αλλά και τις απουσίες. Αυτές πλέον είναι δεδομένες. Δηλαδή, Ναμπί, Σεμέντο και φυσικά Μεγιάδο είναι εκτός. Οπερ σημαίνει ότι την Τετάρτη ο Όμιλος θα πάει με συνταγή Άρη. Ο Βαζ, ο οποίος έκανε πολύ καλό ματς, θα είναι στα δεξιά, ο Τσιλιανίδης θα είναι πάλι 10άρι και ο Φερέιρα αριστερά.

Το θέμα είναι η θέση του φορ. Αν θα πάει με τον Φιγκεϊρέντο για ακόμη ένα ματς ή αν ο Μάνος θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα. Επίσης, μένει να δούμε αν ο Κουτρουμπής θα είναι πάλι στόπερ δίπλα στον Γιαννούλη ή θα προτιμηθεί η λύση του Μαρινάκη, με τον Μπράουν να επιστρέφει δεξί μπακ και τον Κουτρουμπή να μένει στον πάγκο.

Όλα αυτά ίσως να ξεκαθαρίσουν στην τελευταία προπόνηση, αυτή της Τρίτης. Το σίγουρο είναι ότι με βάση τις απουσίες στα χαφ, τα... κουκιά είναι μετρημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με ΠΑΟΚ ο ΟΦΗ στο Κύπελλο

Ο «Γολγοθάς» του ΟΦΗ τον Ιανουάριο

Ο ΟΦΗ έχει παραπάνω από έναν λόγους για την πρόκριση

Στάικος: «Πρώτα κοιτάμε τη δική μας απόδοση»

Σε ποιο ματς θα εκτίσει ο Μαρινάκης


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.