Με... συνταγή Λάρισας και στη Λαμία

ΟΦΗ

Διατηρεί σχηματισμό με 3 στόπερ ο Νιόπλιας - Πιθανές οι αλλαγές σε πρόσωπα.

Το σύστημα στο "Αλκαζάρ" απέδωσε καρπούς για τον ΟΦΗ και ο Νίκος Νιόπλιας θ' ακολουθήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον ίδιο δρόμο και το Σάββατο (08/05) κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Όμιλος, έτσι, αναμένεται να παραταχτεί ξανά με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και δίδυμο στην επίθεση. Σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στους Θεσσαλούς θα λείψει σίγουρα ο τιμωρημένος Γιαννούλης. Δεν αποκλείεται, πάντως, να υπάρξει είσοδος και περισσότερων νέων προσώπων στο αρχικό σχήμα.

Ο Βάτερμαν θα υπερασπιστεί την εστία του ηρακλειώτικου συλλόγου και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν οι Ουές, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής και Κοροβέσης. Ενδέχεται, πάντως, στα στόπερ να χρησιμοποιηθεί ο Βαφέας και στο δεξί άκρο να περάσει ο Μαρινάκης.

Στη μεσαία γραμμή, τώρα, η τριάδα των Μεγιάδο, Σακόρ και ντε Γκουζμάν τα πηγαίνει περίφημα και θα ξεκινήσει και απέναντι στο συγκρότημα του Γρηγορίου.

Ερωτηματικό, βέβαια, στα χαφ αποτελεί η παρουσία ο Νέιρα, ο οποίος είναι πλέον απολύτως υγιής. Η απουσία του, ωστόσο, από τη δράση είναι μεγάλη και δε θ' αποτελέσει έκπληξη αν ο 56χρονος προπονητής τον κρατήσει στον πάγκο και τον ρίξει στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του.

Ο Αργεντινός, βέβαια, έχει τις πιθανότητες του να πάρει φανέλα βασικού και σε μια τέτοια περίπτωση ο Σακόρ θα βρεθεί εκτός 11άδας.

Από' κει και πέρα, ο Σαρδινέρο θα κινείται κοντά στον προωθημένο Γιάννου, παρόλο που ο Καστάνιος έχει αποθεραπευτεί και ίσως επιστρέψει στις βασικές επιλογές του έμπειρου τεχνικού.

Και ο Ολλανδός, εξάλλου, έχει λείψει αρκετό διάστημα, οπότε τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσει έχει ο Γιάννου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νιόπλιας: «Χρειαζόμαστε τη νίκη»

Να τελειώσει τη δουλειά δίχως άγχος και... υπογλώσσια!

Όλα καλά με Τσιλιανίδη


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.