Με το εθνόσημο στα επόμενα ματς Τσιτσιπάς και Σάκκαρη!

SMS
12:54 | 26/07/2021

Οι αντιδράσεις στα social media έφεραν τις νέες εμφανίσεις στους δύο Έλληνες αθλητές με το εθνόσημο στο μπροστινό μέρος

Το θέμα που δημιουργήθηκε με τις εμφανίσεις των Τσιτσιπά και Σάκκαρη χωρίς εθνόσημο φαίνεται ότι λύθηκε. Η εξήγηση για τις απαιτήσεις της Adidas και η άδεια της ΔΟΕ προκάλεσε αντιδράσεις στα social media και έπειτα από αυτά, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, η εταιρεία επανασχεδιάζει τις δύο εμφανίσεις των δύο Ελλήνων αθλητών ενώ στα επόμενα παιχνίδια τους θα φορούν κανονικά το εθνόσημο στο στήθος.

Θυμίζουμε ότι η ΔΟΕ δίνει το... ελεύθερο στους ''δυνατούς'' τενίστες να φορούν τα ρούχα των χορηγών τους (κυρίως adidas) για να τους προσελκύσει έτσι στο Ολυμπιακό τουρνουά. Έτσι, όπως συνέβη και με άλλους αθλητές που έχουν συνεργασία με την γερμανική εταιρεία, έτσι και ο Στέφανος με την Μαρία εμφανίστηκαν με απλά ρούχα της εταιρείας (μπλε), που δεν είχαν το εθνόσημο. Δεν φαίνεται να είχαν ενημερωθεί από την Oμοσπονδία ότι θα έπρεπε να ζητήσουν από την εταιρεία να ετοιμάσει μπλουζάκι με το σήμα της Ελλάδας ή με τη λέξη Hellas.

Έτσι, μετά τον πρώτο αγώνα του Τσιτσιπά και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η ΕΟΕ ενημέρωσε τους δύο αθλητές να τοποθετήσουν το εθνόσημο και τη λέξη Hellas επάνω στα ρούχα τους.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, αμφότεροι το αποδέχτηκαν αμέσως και ξεκίνησε αγώνας δρόμου με τους χορηγούς τους προκειμένου να δημιουργηθούν έγκαιρα, ρούχα που θα έχουν και το εθνόσημο και τη λέξη Ελλάδα, ώστε να τα φορέσουν στα επόμενα παιχνίδια στο Τόκιο, o Tσιτσιπάς απέναντι στον Τιαφόε για τους ''32'' και η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Σβιτολίνα για τις ''16''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε το πρώτο «βήμα» του Τσιτσιπά

Oλυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της 3ης ημέρας

Eύκολη πρόκριση για την Μαρία Σάκκαρη

Η φανέλα του Τσιτσιπά, το εθνόσημο και η εξήγηση

Aπέναντι στην σπουδαία Σβιτολίνα η Σάκκαρη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.