​Με το «έτσι θέλω» πάνε να «τινάξουν» το πρωτάθλημα!

SMS

Ομάδες δίχως μέγεθος κι εμπορικότητα έχουν σηκώσει δήθεν τη σημαία της επανάστασης γιατί... καλόμαθε η γριά στο μέλι όπως λέει κι ο λαός

Το «μέτωπο» των τηλεοπτικών παραμένει ανοιχτό και ούτε τώρα εγκρίθηκε η προκήρυξη του επόμενου πρωταθλήματος. Πάμε για την επόμενη Τρίτη, λίγα 24ωρα πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε... αν θα δούμε «λευκό καπνό».

Το θέμα είναι γνωστό και το ξέρετε. Κάποιες ομάδες θέλουν να «τινάξουν» στον αέρα το πρωτάθλημα λόγω των τηλεοπτικών. Είναι εκείνες που θέλουν να... ξεπεράσουν την εμπορικότητά τους και το ίδιο τους το μέγεθος και να πάρουν περισσότερα χρήματα από αυτά που τους αναλογούν.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο χόρτασε από ομάδες-φωτοβολίδες, από συλλόγους που δεν έχουν κόσμο, δεν έχουν εμπορική αξία και σηκώνουν δήθεν τη σημαία της επανάστασης.

Ο ΟΦΗ πήγε και συμφώνησε με την COSMOTE, μίλησε μόνος του, διαπραγματεύτηκε μόνος του και κατάφερε να εξασφαλίσει ένα σημαντικό deal. Και γι' αυτό το deal κοντεύει να... απολογηθεί απέναντι σε ομάδες που θέλουν να σταθούν δίπλα στον ΟΦΗ ντε και καλά, νομίζοντας ότι έχουν την ιστορία, την εμπορικότητα και το μέγεθος να το κάνουν. Σε λίγο θα κατηγορήσουν τον Όμιλο για όλα τα πάνδεινα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Λες και φταίει ο ΟΦΗ που δεν αρχίζει το πρωτάθλημα. Επειδή η κρητική ομάδα, ούσα «μαγαζί-γωνία» που λέμε και στην καθομιλουμένη, εξασφάλισε μία συμφωνία ανάλογη του μεγέθους της.

Πόσοι σύλλογοι έχουν τη δύναμη λόγω ονόματος και ιστορίας να «σηκώσουν» το βάρος που τους αναλογεί και να πάρουν αυτό που αξίζουν; Μετρημένοι στα δάχτυλα είναι. Το λεγόμενο «Big-5» και ο ΟΦΗ.

Κι όμως, τούτη τη στιγμή φρενάρουν το πρωτάθλημα «ετσιθελικά» και κάνουν άνω-κάτω τον προγραμματισμό ομάδες που δεν αντέχουν τη μεγάλη κατηγορία και δεν τους αντέχει ούτε η ίδια. Ομάδες με μικροπολιτικά συμφέροντα και μοναδικό μέλημα να είναι τα ταμεία γεμάτα χωρίς να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους. Αυτή είναι η Super League, αυτό είναι το πρωτάθλημα, αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εις άλλα με υγεία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.