Μέχρι το 2025 στον ΟΦΗ ο Γρίβας

20:29 | 23/09/2022

Ο ΟΦΗ πιστεύει τον Φρίξο Γρίβα και το έδειξε ανακοινώνοντας την επέκταση του συμβολαίου του.

Σε μία αξιοσέβαστη κίνηση προχώρησε ο ΟΦΗ, δείγμα της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του Φρίξου Γρίβα, ανανεώνοντας, ανήμερα των γενεθλίων του, το συμβόλαιό του μέχρι το 2025. Θυμίζουμε πως ο εξτρέμ του ΟΦΗ πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Καλαμάτα αφήνοντας άκρως θετικές εντυπώσεις, αλλά το καλοκαίρι, όταν επέστρεψε στον ΟΦΗ, η ατυχία του "χτύπησε" την πόρτα με τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο σύλλογος τον πιστεύει και το έδειξε με την απόφαση να του επεκτείνει το συμβόλαιο και ο Νιόπλιας θα τον υπολογίζει όταν με το καλό επιστρέψει στη δράση.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Φροίξο Γρίβα, μέχρι το καλοκαίρι του 2025!

Ο 22χρονος επιθετικός ήρθε στον ΟΦΗ το 2020, έχοντας φορέσει τα «ασπρόμαυρα» σε συνολικά 31 αναμετρήσεις πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Τον Ιανουάριο του 2022 παραχωρήθηκε δανεικός στην Καλαμάτα, με την οποία μέτρησε 20 συμμετοχές και τέσσερα γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η επέκταση της συνεργασίας μας αποτελεί όχι μόνο επιβράβευση των προσπαθειών του αλλά και δείγμα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιούχτας-ΟΦΗ 1-3

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.