Μεγάλο το κίνητρο και για τους δύο…

08:30 | 17/02/2018

Μπορεί να τους χωρίζουν έντεκα πόντοι στον βαθμολογικό πίνακα, όμως τόσο η Σπάρτη, όσο και ο ΟΦΗ έχουν μεγάλο κίνητρο για τη μεταξύ τους αναμέτρηση…

Για τον ΟΦΗ πάνω κάτω είναι γνωστό και το έχουμε τονίσει επανειλημμένος. Να φύγει νικητής προκειμένου να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πρώτο γύρου του πρωταθλήματος και να περιμένει πιθανά στραβοπατήματα των πρωτοπόρων, προκειμένου να βρεθεί αυτός στις θέσεις ανόδου. 

Και η Σπάρτη όμως μόνο αδιάφορη που δεν είναι. Μπορεί να απέχει αρκετά τόσο από την κορυφή, όσο και από την ουρά της βαθμολογίας και με 25 βαθμούς να είναι στην 6η θέση αυτής, θέλει όμως να ολοκληρώσει το πρώτο μισό του πρωταθλήματος με στόχο να έχει το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, προκειμένου να μην «μπλέξει» με περιπέτειες στον δεύτερο γύρο. 

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι παρά τη σχετικά καλή της πορεία, έλυσε τη συνεργασία της με τον Θωμά Γράφα. Στον πάγκο της ομάδας της Λακωνίας θα βρεθεί για μια ακόμα αγωνιστική ο Γιώργος Πολυμενέας, όμως στις εξέδρες θα είναι ο νέος της προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος θα πιάσει δουλειά αμέσως μετά τον αγώνα με τον Όμιλο. 

Στην αποστολή της Σπάρτης για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, μετέχουν 20 ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και ένας παλιός γνώριμος της κρητικής ομάδας, ο Ιμπάν Ράντι. Συγκεκριμένα στην αποστολή της Σπάρτης μετέχουν οι: Γιακουμής, Μακρυωνίτης, Τρακάκης, Βοσνακίδης, Γραικός, Δοδοντσάκης, Ζουλιώτης, Μουζακίτης, Μπέλης, Μπουζούκης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Ράνος, Σάββα, Τριανταφυλλάκος, Τσιμότζι, Τσιόφου, Φουρτάδο και Γουόρντεν. Εκτός έμειναν οι Καζβιρόπουλος, Κατσίκης, Κολτσίδας, Κωστάκης, Μπαρέττα, Συμεωνίδης και Ράντι.

Ο ΟΦΗ από την πλευρά του με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά τα τελευταία θετικά του αποτελέσματα, θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτά. Τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παπαδόπουλος του ήταν γνωστά από καιρό. Θα στερηθεί των υπηρεσιών των Κοιλιάρα, Λεάλ, Οικονόμου και Περογαμβράκη, ενώ στην αποστολή μετέχουν οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Βουό, Αργυρόπουλος, Κοέλιο, Βαφέας, Κομεσίδης, Κουτσιανικούλης, Μάνος, Μαχαίρας, Μονιάκης, Μπολάκης, Νάστος, Ντίνας, Παπαστεριανός, Ποτουρίδης, Πουρτουλίδης, Τοπούζης και Φαζός.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.