Μεγιάντο και επίσημα!

11:55 | 05/07/2018

Ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή του Μιγκέλ Μεγιάντο στον ΟΦΗ, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε επίσημα η κρητική ΠΑΕ.

Μετά τη ρύθμιση των τελευταίων λεπτομερειών, η απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού μέσου με τη μορφή δανεισμού από την Τσικαρίτα, ανακοινώθηκε αρχικά από την ΠΑΕ ΟΦΗ μέσω της σελίδας της στο facebook.

«Παίκτης του ΟΦΗ μας και ο Miguel Mellado! #ofi1925», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Ομίλου για τον δεύτερο ξένο παίκτη που αποκτά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο η ομάδα.

Στην επίσημη ανακοίνωση της η κρητική ομάδα αναφέρει:

''Μετά τον 29χρονο επιτελικό μέσο Juan Angel Neira, παίκτης του ΟΦΗ είναι και ο 25χρονος αμυντικός μέσος Miguel Mellado.

Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών, τα ξημερώματα της Πέμπτης (5/7) επιτεύχθηκε η τελική συμφωνία με τον Αργεντίνο μέσο, με την αποστολή των απαραίτητων εγγράφων για την συμφωνία του με τον ΟΦΗ, που είναι για ένα χρόνο, με τη μορφή δανεισμού.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται το Σάββατο το βράδυ στο Ηράκλειο, με την ίδια πτήση με τον συμπατριώτη του, Juan Angel Neira, προκειμένου να ξεκινήσουν προπονήσεις με τον ΟΦΗ και να είναι στην «ανοιχτή» για τον κόσμο της ομάδας, πρώτη συγκέντρωση που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (9/7, 6μμ) στο Γεντί Κουλέ.

Miguel Mellado, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.