«Μέλι έσταξε» ο Νταμπράουσκας για τον Φελίπε

22:21 | 29/04/2023

Το σχόλιο του Λιθουανού προπονητή του ΟΦΗ για τη νίκη στο Περιστέρι και την απόδοση του Λουίζ Φελίπε.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε, στη συνέντευξη Τύπου, για τη νίκη του ΟΦΗ επί του Ατρομήτου, έκανε μία σύντομη ανάλυση του αγώνα και έπλεξε το εγκώμιο του Λουίζ Φελίπε.

Αναλυτικά, ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα για τους τρεις βαθμούς και κάναμε χαρούμενο τον κόσμο. Και οι δύο ομάδες δεν είχαν άγχος, δεν είχαν πίεση, έπαιξαν ελεύθερα. Γι' αυτό είδαμε πολλές φάσεις. Ηταν ισορροπημένο παιχνίδι, ο Ατρόμητος είναι οργανωμένη ομάδα, είχε ευκαιρίες. Ηταν κάποιες στιγμές, ήταν κάποιες οριακές στιγμές όπως το γκολ του Ντίκο και η απόκρουση του Μανδά. Δεν αξίζει να αναλύσουμε τακτικά το παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα.

Αξίζει να πω ότι είμαι χαρούμενος για τον Λουίς Φελίπε που ξεκίνησε βασικός και έπαιξε σχεδόν 90 λεπτά. Είναι σημαντικό ο φορ σου να είναι ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου κι ας μην έχει βάλει γκολ. Αυτό δείχνει την ποιότητα του, ήταν μέσα στις φάσεις, στις κατοχές. Επιστρέφουμε χαρούμενοι στο Ηράκλειο, απομένουν δύο παιχνίδια να τελειώσει η σεζόν με τον ίδιο τρόπο όπως σήμερα».

* Οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν τριήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν την Τετάρτη στις προπονήσεις αρχίζοντας την προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.