Μένει ελεύθερος και ανακοινώνεται ο Μαρινάκης

17:11 | 27/06/2019

Ο Νίκος Μαρινάκης θα αποτελέσει το νέο απόκτημα του ΟΦΗ. Πότε θα ανακοινωθεί.

Tα τυπικά απομένουν πλέον για να ανακοινωθεί η επόμενη μεταγραφή του ΟΦΗ. Και αυτή θα είναι ο Νίκος Μαρινάκης, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Παναιτωλικό. Οπως ήταν γνωστό, ο ακραίος αμυντικός ήταν στο στόχαστρο του ΟΦΗ, αλλά για να προχωρούσε το θέμα θα έπρεπε πρώτα να αποχωρήσει από την αγρινιώτικη ομάδα, στην οποία δεν βρίσκεται στα πλάνα για τη νέα σεζόν.

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε μία φάση που θέλει να διαχειριστεί αλλιώς τα οικονομικά και ρίχνει το μπάτζετ, με αποτέλεσμα να αποδεσμεύει αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της περσινής περιόδου. Ένας εξ αυτών είναι ο Μαρινάκης, ο οποίος αποτελεί εξαιρετική περίπτωση για τον ΟΦΗ που ενισχύει το δεξί άκρο της άμυνας και ταυτόχρονα βάζει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετικό χαρακτήρα, σε νεαρή ηλικία και με το μέλλον μπροστά του.

Μάλιστα, ο Μαρινάκης βρίσκεται στο Ηράκλειο, αφού ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναιτωλικού και περνάει την περίοδο των διακοπών με τους δικούς τους ανθρώπους. Περιμένει να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και στη συνέχεια, ελεύθερος πια, να υπογράψει το συμβόλαιο με τον Όμιλο. Αν όλα πάνε καλά, αναμένεται να βρίσκεται και στην πρώτη προπόνηση την προσεχή Δευτέρα στο ΒΑΚ.

Ο Ηρακλειώτης αμυντικός ξεκίνησε από τον Ηρόδοτο, πήγε στις ομάδες υποδομής του Παναθηναϊκού, βρέθηκε στην πρώτη ομάδα, έπαιξε για λίγο στη Νίκη Βόλου και το 2017 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό.

Ο 26χρονος (12 Σεπτεμβρίου 1993) ποδοσφαιριστής και ανιψιός του Πέτρου Μαρινάκη, αγωνίστηκε πέρυσι με την ομάδα του Δέλλα 23 φορές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο, μετρώντας τρεις ασίστ.

Όσον αφορά στον ΟΦΗ, δεν υπάρχει κάτι επίσημο επί του θέματος, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις. Η κρητική ΠΑΕ περιμένει να μείνει ελεύθερος ο Μαρινάκης για να κινηθεί και να ανακοινώσει τη συμφωνία μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα δεδομένα με Μαρινάκη

Σεμέντο: «Αυτοί έκαναν εύκολη την απόφασή μου»

Νέα πρόταση σε Νέιρα

Ξεκινούν τα... βάσανα για τους παίκτες του ΟΦΗ

Το τσεκάρισμα σε Γιακουμάκη και η αναμονή

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.