Τι ισχύει με Μαρινάκη και ΟΦΗ

SMS
18:30 | 26/06/2019

Με ποια προϋπόθεση ο ακραίος αμυντικός θα απασχολήσει την κρητική ομάδα.

Φούντωσαν τις τελευταίες ώρες τα σενάρια για ενδιαφέρον του ΟΦΗ για την περίπτωση του Νίκου Μαρινάκη. Ο δεξιός μπακ που πέρυσι αγωνίστηκε στο Παναιτωλικό, παρουσιάστηκε ως κλεισμένος από την κρητική ομάδα, ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Όμιλος εξετάζει την περίπτωσή του, αλλά με μία βασική προϋπόθεση. Να μείνει ελεύθερος από τον Παναιτωλικό. Αν συμβεί αυτό, τότε η κρητική ομάδα θα ενδιαφερθεί για τον ποδοσφαιριστή και η όποια κουβέντα θα γίνει υπό άλλες συνθήκες.

Με λίγα λόγια, ο ΟΦΗ έχει στο κάδρο του τον Μαρινάκη, αλλά δεν δείχνει διατεθειμένος να πληρώσει τον Παναιτωλικό για να τον κάνει δικό του. Παρακολουθεί τις εξελίξεις και αν υπάρξουν νεότερα τότε θα ασχοληθεί πιο σοβαρά.

Τυπικά ο Μαρινάκης δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά. Ανήκει, δηλαδή, στους παίκτες (όπως ο Κυριακίδης) που λόγω μπάτζετ δεν θα συνεχίσουν. Επισήμως, όμως, δεν υπάρχει κάτι επί της ουσίας, άρα ο παίκτης είναι ακόμα στο ρόστερ της αγρινιώτικης ομάδας.

Στο προηγούμενο πρωτάθλημα, ο Νίκος Μαρινάκης αγωνίστηκε με την ομάδα του Δέλλα 23 φορές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο, μετρώντας τρεις ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον Σεμέντο

Ο Σεμέδο έγινε... Σεμέντο

Ενισχύεται σε όλους τους τομείς ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.