Καμάου, ο δεύτερος ( ; )

ΟΦΗ

Ο 26χρονος Αυστραλός εξτρέμ φέρεται να είναι μία ανάσα από τον ΟΦΗ και σήμερα δεν αποκλείεται να έχουμε οριστικές εξελίξεις

Ο κόσμος το 'χει τούμπανο, λέει ο θυμόσοφος λαός και ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Μπρους Καμάου. Ο 26χρονος Αυστραλός εξτρέμ φέρεται να είναι μία ανάσα από τον ΟΦΗ, με τα τιτιβίσματα από Αυστραλία μεριά την Τρίτη να δίνουν και να παίρνουν για την περίπτωσή του.

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την κρητική ομάδα και επί της ουσίας αυτό που απομένει είναι η επιβεβαίωση από πλευράς ΠΑΕ.

Ο Καμάου έχει γεννηθεί στην Γκάνα και από 4 ετών ζει στην Αυστραλία. Εκεί άρχισε το ποδόσφαιρο, εκεί έκανε την επαγγελματική του καριέρα και τώρα ετοιμάζεται για πρώτη φορά να ταξιδέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό του ΟΦΗ.

Με την περίπτωση του Αυστραλού εξτρέμ φαίνεται ότι πάμε στην επόμενη φάση των μεταγραφών του ΟΦΗ, κάτι που επιβεβαιώνει όσα γράφαμε για «καυτή» εβδομάδα πριν από την Ολλανδία. Εφόσον επιβεβαιωθεί του 26χρονου ποδοσφαιριστή, ο Όμιλος πάει για τη δεύτερη μεταγραφή μετά τον Πασαλίδη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας και την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία έπονται οι άλλες περιπτώσεις.

Όπως έχουμε γράψει, ο ΟΦΗ έχει καταθέσει προτάσεις στους στόχους που έχει εντοπίσει και περιμένει τις απαντήσεις. Οι επικεφαλής αισιοδοξούν ότι 2-3 περιπτώσεις θα έχουν σύντομα αίσιο τέλος. Αν αυτή του Καμάου είναι η μία, τότε τις επόμενες μέρες το θερμόμετρο θα... φτάσει στα ύψη για να μάθουμε τις επόμενες κινήσεις του Ομίλου.

Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην περίπτωση του Αυστραλού εξτρέμ για να δούμε αν σήμερα... θα είναι η μέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ και η περίπτωση Καμάου

Νιόπλιας: «Έχω το πνεύμα του νικητή και δεν θα πάω ποτέ αδιάβαστος»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.