Μετά τον Άρη οι μεταγραφές

12:01 | 12/08/2019

Στον αγώνα της πρεμιέρας ο ΟΦΗ δύσκολα θα στηριχτεί σε παίκτες που αποκτηθούν από’ δω και στο εξής.

Με λιγότερες από 15 μέρες ν’ απομένουν για την έναρξη της Super League 1, τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα ως προς το αγωνιστικό πλάνο του ΟΦΗ ενόψει Άρη.

Η λογική, έτσι, λέει πως ο Γιώργος Σίμος θα εμπιστευτεί για το «Κλεάνθης Βικελίδης» τους παίκτες που έχει έως τώρα στη διάθεση του.

Είναι, δηλαδή, «χλωμό» οι ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως αποκτηθούν από σήμερα μέχρι και την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος ν’ αποτελέσουν τις βασικές επιλογές του 41χρονου τεχνικού.

Ακόμη και να μπουν στην αποστολή, δε μοιάζει εύκολο να βρεθούν στο αρχικό σχήμα, εκτός πια κι αν οι ανάγκες και οι συνθήκες το επιτάσσουν.

Και αυτό φυσικά δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση έκπληξη, αφού οι επικείμενες προσθήκες έρχονται στην τελική ευθεία για το άνοιγμα της νέας σεζόν, οπότε τα χρονικά περιθώρια έχουν περιοριστεί.

Και από τη στιγμή που οι βασικοί υποψήφιοι του ΟΦΗ, όπως διαρρέεται, έχουν ομάδα, σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έρθουν σε καλή φυσική κατάσταση.

Και πάλι, όμως, αυτό δε φτάνει, αφού θ’ απαιτείται ένα εύλογο χρονικό περιθώριο, προκειμένου να μπουν στο κλίμα, αλλά και στην αγωνιστική φιλοσοφία του Ομίλου.

Δεν αποκλείεται, άλλωστε, κάποιες από τις επόμενες κινήσεις των «ασπρόμαυρων» ν’ αφορούν τελικά και ελεύθερους ποδοσφαιριστές, οπότε θα χρειαστούν ένα διάστημα για να φτάσουν στα απαιτούμενα στάνταρ.

Για τους ιθύνοντες του ηρακλειώτικου συλλόγου, πάντως, δε σημαίνει κάτι αυτό, καθώς επιθυμούν να κάνουν τις ευστοχότερες επιλογές, έστω κι αν το τίμημα είναι μία σχετική καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του ρόστερ.

Όπως όλα δείχνουν, έτσι, οι επόμενες μεταγραφές μέχρι και την 1η αγωνιστική (ορισμένες ίσως πάνε και αργότερα), αναμένεται να τεθούν ουσιαστικά στη διάθεση του Σίμου από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό κι έπειτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρνητική εξέλιξη με Σαλίμι

Το ίδιο πρόβλημα στον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.