Μετά τον ΠΑΟΚ ο Σαρδινέρο

ΟΦΗ

Την ερχόμενη εβδομάδα η ανακοίνωση του Ισπανού μεσοεπιθετικού από τον ΟΦΗ.

Το θέμα θεωρείται τυπικό και ο Αντριάν Σαρδινέρο μπορεί πλέον να θεωρείται παίκτης του Ομίλου, ενώ από το βράδυ της Πέμπτης (18/06) βρίσκεται ήδη στην Κρήτη για να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στην ομάδα του Γιώργου Σίμου.

Η υπόθεση, βέβαια, θα πάρει και επίσημο χαρακτήρα, όταν ο έμπειρος παίκτης ολοκληρώσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, έτσι, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει και με τη… βούλα μέλος του ηρακλειωτικου συλλόγου από την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και εφόσον κριθεί απολύτως υγιής, τότε θα πέσουν και οι υπογραφές.

Την Παρασκευή (18/06) ο Σαρδινέρο δεν πρόλαβε να περάσει απ’ όλες τις εξετάσεις, οπότε χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο για να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις για την έναρξη της συνεργασίας του με τον Όμιλο. Το σαββατοκύριακο, επομένως, δεσπόζει η αποψινή (20.30) εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Από’ κει και πέρα, οι ιθύνοντες του ΟΦΗ «τρέχουν» το μεταγραφικό τους πλάνο. Σε τελικό στάδιο φαίνεται πως δε βρίσκεται καμία υπόθεση, όμως επαφές με υποψήφιους στόχους γίνονται.

Οι «εκλεκτοί» έχουν εντοπιστεί και έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις. Ο Όμιλος ψάχνει για παίκτες σε όλες τις γραμμές, ωστόσο προχωράει με επιμονή και υπομονή.

Χωρίς να ξεφύγει από τη φιλοσοφία του, επιθυμεί να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές, προκειμένου να δημιουργήσει ένα δυνατό ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Η συμμετοχή, εξάλλου, στο Europa League επιτάσσει την πραγματοποίηση ουσιαστικών κινήσεων. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους και εκτός συνόρων.

Γι’ αυτό το λόγο είναι αποφασισμένοι να πάρουν ποδοσφαιριστές, που θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και θα είναι σε θέση να βοηθήσουν ουσιαστικά το συγκρότημα του Σίμου στην πολύ απαιτητική χρονιά που έρχεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθούν οι υπογραφές με Σαρδινέρο

Έρχεται απόψε ο Σαρδινέρο

Επιβεβαίωση: Έρχεται για τις υπογραφές ο Σαρδινέρο


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.