Μεταγραφές ελεύθερων: Η μέρα της κρίσης

ΟΦΗ

Τελευταία μέρα των μεταγραφών και για τους ελεύθερους και μένει να δούμε αν ο ΟΦΗ θα «χτυπήσει» στο... 90'.

Ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League, αλλά το μυαλό των φιλάθλων είναι και στο μεταγραφικό κομμάτι, αφού σήμερα, Παρασκευή, ολοκληρώνεται και η περίοδος των ελεύθερων όπερ σημαίνει πως σήμερα... είναι η μέρα της κρίσης.

Τα μεταγραφικά δεδομένα της κρητικής ομάδας τα έχουμε αναλύσει και με ενδιαφέρον αναμένεται να δούμε αν σήμερα, στο... 90' των μεταγραφών για τους ελεύθερους, θα έχουμε κάποια έκπληξη (δύσκολο όπως φαίνεται).

Στον ΟΦΗ είθισται να κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους και να μη βγαίνει κάτι προς τα έξω, παρά μόνο αν είναι σε προχωρημένη φάση, οπότε η σημερινή μέρα θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα με μπόλικη δόση αγωνίας.

Ο ΟΦΗ όπως όλες οι ομάδες εξέτασε τη συγκεκριμένη αγορά για την τελευταία προσθήκη, όσον αφορά στα εξτρέμ. Περιπτώσεις υπάρχουν και είθισται να είναι καλές, αλλά οι επικεφαλής εξετάζουν εξονυχιστικά όλα όσα πρέπει προτού κάνουν κάποια κίνηση. Προφανώς δεν θέλουν να πάρουν παίκτη για να πουν πως πήραν. Το θέμα είναι αυτός που θα αποκτηθεί να δώσει το κάτι παραπάνω, μία έξτρα λύση και να βοηθήσει το συντομότερο δυνατό.

Πάντως, το τι θα κάνει μεταγραφικά σήμερα ο ΟΦΗ δεν επηρεάζει το αγωνιστικό κομμάτι και δη τον Νιόπλια σε ό,τι αφορά την προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ. Ο προπονητής του ΟΦΗ είναι συγκεντρωμένος στην κυριακάτικη αναμέτρηση για το πρωτάθλημα και αν του έρθει... δώρο καλώς θα το δεχθεί. Σε αντίθετη περίπτωση θα πορευτεί με αυτούς που έχει, έχοντας έτσι κι αλλιώς ένα ποιοτικό και ανταγωνιστικό ρόστερ. Τον χειμώνα, στην περίοδο του Ιανουαρίου, θα γίνουν οι όποιες διορθωτικές κινήσεις. Και η απόκτηση ενός αριστερού μπακ πρέπει να είναι μία από αυτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O OΦΗ της πρεμιέρας και η μεταγραφή που χρειάζεται

ΟΦΗ, μία ομάδα που θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.