Μεταγραφές για να... σταματήσει η γκρίνια

16:48 | 24/12/2018

Σε μεταγραφικό οργασμό βρίσκονται οι άνθρωποι του ΠΟΑ ώστε να ολοκληρωθούν σύντομα οι κινήσεις που θα ενισχύσουν το ρόστερ.

Η διοίκηση του ΠΟΑ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας για να βελτιωθεί το αγωνιστικό της πρόσωπο στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και παράλληλα να βάλει τέλος στην γκρίνια του κόσμου λόγω των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων.

Οπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, στην ομάδα του Ατσαλένιου θα προχωρήσουν σε τουλάχιστον 4 μεταγραφές, με τον επιθετικό να έχει ήδη βρεθεί και να γίνονται διαπραγματεύσεις για τον κεντρικό χαφ.

Ο Μανώλης Σκύβαλος έχει παραδώσει την έκθεσή του και έχει καταγράψει τις αγωνιστικές ανάγκες της ομάδας, τονίζοντας τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση. Εκτός του χαφ και του επιθετικού, ο Ελληνας προπονητής επιθυμεί και την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ, αλλά και ενός κεντρικού αμυντικού.

Μετά τα Χριστούγεννα οι επαφές με τους υποψήφιους στόχους θα κορυφωθούν για να ακολουθήσουν οι σχετικές ανακοινώσεις και τα νέα αποκτήματα να ενσωματωθούν άμεσα στις προπονήσεις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.