​Μεταγραφές ΟΦΗ: Τα δεδομένα λίγο πριν από το φινάλε

ΟΦΗ

Ο Λουίζ Φελίπε, ο Σόνι Στίβενς και όλα όσα θέλετε να ξέρετε λίγο πριν από το τέλος του μεταγραφικού Γενάρη.

Πλησιάζοντας στο τέλος Ιανουαρίου, που σημαίνει και το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο ΟΦΗ κινείται για τις τελευταίες πινελιές, επί της ουσίας κινείται για ακόμη έναν επιθετικό.

Αυτή τη στιγμή ο Ομιλος έχει κάνει τρεις μεταγραφές σε τρεις διαφορετικές θέσεις (επίθεση, άξονα και "φτερά), θέλει ακόμη ένα φορ και δεν αποκλείεται να προκύψει ακόμα μία κίνηση εφόσον υπάρξει αποχώρηση. Και για να μη σας μπερδεύουμε, ας τα δούμε πιο συγκεκριμένα:

Η περίπτωση Λουίζ Φελίπε

Ο ΟΦΗ τον θέλει, υπάρχουν διαπραγματεύσεις και αυτό που απομένει είναι να δούμε αν θα έχουμε τελικά deal. Το δεδομένο ενδιαφέρον του ΟΦΗ και οι -δεδομένες- συζητήσεις με τον παίκτη και τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας δεν σημαίνουν συμφωνία. Η περίπτωση του Βραζιλιάνου φορ παραμένει ανοιχτή και ανάλογα με την εξέλιξή της θα δούμε πώς θα κινηθεί ο ΟΦΗ στη συνέχεια.

Τι θέλουμε να πούμε; Εκτός του Λουίζ Φελίπε στη λίστα για την επίθεση υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις φορ που έχει ξεχωρίσει ο Βάλντας Νταμπράουσκας. Αυτές επί της ουσίας είναι τα εναλλακτικά πλάνα αν δεν υπάρξει επανασύνδεση με τον Φελίπε. Αν, λοιπόν, δεν δούμε... λευκό καπνό με τον Βραζιλιάνο, τότε ο ΟΦΗ θα πάει στο "plan B" για έναν από τους επιθετικούς που έχει ξεχωρίσει ο Λιθουανός τεχνικός.

Αυτό που έχει σημασία και πρέπει να το τονίσουμε είναι ότι ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν θέλει να γίνει ακόμα μία μεταγραφή στην επίθεση απλώς για να γίνει, αλλά να έχει ουσία. Ο Φελίπε προφανώς είναι μία εξαιρετική περίπτωση, αν δεν προχωρήσει αυτομάτως θα ενεργοποιηθούν οι εναλλακτικές λύσεις και αν δεν υπάρξει και εκεί κάποια εξέλιξη τότε ο ΟΦΗ θα πάει ως έχει αυτή τη στιγμή. Το θέμα, δηλαδή, είναι να γίνει μεταγραφή για να ενισχυθεί πραγματικά και όχι για να λέμε ότι έκανε ακόμα μία προσθήκη.

Η περίπτωση Στίβενς

Και πάμε, τέλος, στο θέμα του Ολλανδού γκολκίπερ. Ο φορ, λοιπόν, ίσως δεν θα είναι η μόνη προσθήκη. Για το αν θα γίνει ακόμα μία μεταγραφή θα εξαρτηθεί από τον Σόνι Στίβενς. Είναι γνωστό, πλέον, ότι τον θέλει η Ντε Χάαγκ, χθες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα περί δανεισμού του από τον ΟΦΗ, η αλήθεια είναι πως υπάρχουν διεργασίες όπερ σημαίνει αν αποχωρήσει τότε θα υπάρξει κίνηση για την απόκτηση γκολκίπερ πίσω από τους Μανδά και Σωτηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Νταμπράουσκας για Γκρόνινγκ και Ολυμπιακό

Μέσα με Ολυμπιακό ο Γκρόνινγκ

Νταμπράουσκας: «Η σύζυγός μου αναρωτιέται πώς μαθαίνετε πρώτοι τα μεταγραφικά και όχι εκείνη»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.