Μεταγραφικός «οργασμός» και στη μέση το... Αγρίνιο

08:30 | 31/01/2024

Τα ανοιχτά μεταγραφικά θέματα λίγο πριν από το φινάλε του Ιανουαρίου και η κρίσιμη αποψινή ρεβάνς με τον Παναιτωλικό.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το... ενενηντάλεπτο της μεταγραφικής περιόδου ο ΟΦΗ έχει ουκ ολίγες ανοιχτές εκκρεμότητες, κυρίως σε ό,τι αφορά τις αποχωρήσεις, ενώ υπάρχει και ο αστερίσκος για την απόκτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή για την επίθεση.

Ντίκο, Πασαλίδης και Καρώ ετοιμάζονται να περάσουν την πόρτα της εξόδου στον ΟΦΗ και σήμερα αναμένονται εξελίξεις. Ο Ντίκο είναι στη Γαλλία για να συζητήσει με την Paris FC η οποία έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του, ο Πασαλίδης είναι στην Ιταλία για τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας με τη Σαλερνιτάνα και ο Ανδρέας Καρώ ετοιμάζεται να συνεχίσει στο Ισραήλ.

Την ίδια ώρα ο ΟΦΗ προχωρά για να ολοκληρώσει ακόμα μία μεταγραφή για την επίθεση ώστε να ενισχυθεί κι άλλο σε αυτό το κομμάτι και να δυναμώσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Και μέσα σ' όλα υπάρχει και ο αποψινός (17:00) επαναληπτικός κυπέλλου στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, με στόχο την ανατροπή του 1-2 του πρώτου αγώνα στο «Γεντί Κουλέ».

Οπως γίνεται αντιληπτό πολλά είναι αυτά που «τρέχουν» τη δεδομένη χρονική στιγμή στον ΟΦΗ ο οποίος από τη μία έχει το μυαλό του στα αγωνιστικά και από την άλλη έχει αρχίσει μία... ανοικοδόμηση του ρόστερ που αναμένεται να κορυφωθεί το προσεχές καλοκαίρι.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.