Μετακομίζει στο «Λίντο»!

Mπασκετ

Μοιάζει ειλημμένη η απόφαση για... μετακόμιση της ομάδας μπάσκετ του ''Ηράκλειο'' από το ''Δύο Αοράκια'' στο κλειστό του ''Λίντο'' για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ιδιαίτερα κρίσιμες είναι οι μέρες που περνούν όσον αφορά το μέλλον του μπασκετικού τμήματος του ''Ηράκλειο''. Η ιστορική ομάδα της πόλης βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, με τους ανθρώπους του συλλόγου να βρίσκονται σε αναζήτηση οικονομικών πόρων αλλά και ανθρώπων που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα από διάφορες θέσεις, ενόψει ακόμα μιας απαιτητικής σεζόν.

Παρ ότι ακόμα αποτελεί ερωτηματικό σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα της Δουκός Μποφώρ, οι αρχικές σκέψεις για ''Λίντο'' φαίνεται ότι ''παίρνουν σάρκα και οστά''. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το θέμα της  έδρας αποτελεί μια από τις προϋποθέσεις της ''επόμενης ημέρας'' για τον Όμιλο. Η χαμηλή προσέλευση στους αγώνες της κρητικής ομάδας την τελευταία τριετία αλλά και η συντήρηση του γηπέδου στα ''Δύο Αοράκια'', είναι οι λόγοι της απόφασης (εκτός απροόπτου) για την μετακόμιση στο ''Λίντο''. 

Όσον αφορά τις διοικητικές διεργασίες, μέσα στο επόμενο 10ημερο αναμένεται να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις, 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.