Μετέφερε το… γλέντι για αργότερα

19:07 | 21/04/2018

Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις για τον ΟΦΗ, ο οποίος δεν κατάφερε να φύγει νικητής από την αναμέτρηση με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, ο οποίος ισοφάρισε στο 93’ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Η δεύτερη αυτή στη σειρά ισοπαλία για τον Όμιλο, μεταφέρει απλά λίγες μέρες τους πανηγυρισμούς της επιστροφής στη Super League. Ο ΟΦΗ ήλεγχε τον αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του, είχε δοκάρι, χαμένες ευκαιρίες, ενώ στο τελευταίο τέταρτο αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κουτσιανικούλη.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοικτά και τους γηπεδούχους να έχουν τις πρώτες καλές προσπάθειες, στο 2’ με τον Λεμονή να πλασσάρει και τον Αργυρόπουλο να διώχνει πάνω στη γραμμή, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Λεο με σουτ είδε τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. 

Η απάντηση του ΟΦΗ ήρθε με σουτ στο δοκάρι από τον Κοέλιο, ενώ και πάλι ο Λέο στο 11’ είχε επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ του ΑΟΧ/Κισσαμικού, με τον Στρέζο να διώχνει σωτήρια με τα πόδια. 

Στη συνέχεια ο αγώνας ήταν ισορροπημένος να με τον ΟΦΗ να παίρνει χώρους στο γήπεδο και να κάνει παιχνίδι, ενώ οι γηπεδούχοι κυρίως από δεξιά αναζητούσαν τρόπους αντεπίθεσης. Ο Όμιλος σε εκείνο το διάστημα είχε δύο καλές στιγμές μέσα από τις οποίες θα μπορούσε να είχε βρει το γκολ. 

Αρχικά στο 33’ ο πεσμένος Κοέλιο πήρε από τον Ντίνα, με το πλασέ του όμως να εξουδετερώνεται από τον Παπαδόπουλο. Ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ/Κισσαμικού τέσσερα λεπτά αργότερα με μια εξαιρετική διπλή επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του, αποκρούοντας αρχικά το τετ-α-τετ του Μάνου και αμέσως μετά το πλασέ του Κουτσιανικούλη. Ο Παπαδόπουλος είχε θετική επέμβαση και στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με πλασέ του Μάνου, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το 0-0. 

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ παρουσιάσθηκε αισθητά βελτιωμένος και μολονότι δεν είχε καλή κυκλοφορία στη μεσαία γραμμή, είχε τις λύσεις από τα άκρα, δημιουργώντας προϋποθέσεις για γκολ, οι οποίες καρποφόρησαν στο 67’ όταν μετά από έξοχη αντεπίθεση, ο Μάνος τροφοδότησε με ωραία πάσα τον Ντίνα και αυτός περνώντας και τον αλάνθαστο μέχρι τότε Παπαδόπουλο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του και έβαλε μπροστά τον ΟΦΗ.

Οι αριθμητικές ισορροπίες της αναμέτρησης άλλαξαν στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού, όταν οι παίκτες του Παπαδόπουλου προσπαθούσαν να κάνουν την κατάλληλη διαχείριση του αγώνα. Στο 75’ ο Κουτσιανικούλης είδε για χέρι τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, την πρώτη την είχε πάρει στο 42’ και αποβλήθηκε. 

Το γεγονός αυτό όμως δεν επηρέασε την ομάδα του Ηρακλείου, οποία με ψυχραιμία και σωστές αντιδράσεις συνέχισε να ελέγχει τον αγώνα μέχρι το 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν τότε ο Ξύδας έπειτα από ωραία πάσα του Λεμονή ισοφάρισε, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. 

Οι συνθέσεις: 

ΑΟΧανιά/Κισσαμικός (Γ. Πετράκης): Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Μακροπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Σεληνιωτάκης, Γκίνη (82’ Βρεττός), Λεμονής, Χαλκιαδάκης (72’ Σάλιακας), Ξύδας, Λεο. 

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Βαφέας, Νάστος, Ντίνας (81’ Περογαμβράκης), Κοέλιο (71’ Παπατόλιος), Μάνος, Κομεσίδης, Πουρτουλίδης, Κοιλιάρας (64’ Μπολάκης), Κουτσιανικούλης. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αντωνίου (Αθηνών), με επόπτες τους Ζήδρα (Αθηνών), Τζιλίρη (Πειραιά).

Θυμηθείτε το live της αναμέτρησης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.