Μετρημένα κουκιά και τρεις στόπερ

SMS

Οι απουσίες λόγω κόβιντ, η μεταγραφή Γκαγέγος και οι τιμωρημένοι Νέιρα - Μπαλογιάννης, αναγκάζουν τον Νίκο Νιόπλια να παρουσιάσει έναν διαφορετικό ΟΦΗ στο ''Καραϊσκάκης'' απέναντι στον Ολυμπιακό (Κυριακής, 19.30)

Μπορεί να μην είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ''χαμένο'' το ματς απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό όμως η βαθμολογία και η υστεροφημία του, δεν επιτρέπει στον ΟΦΗ να πάει για τουρισμό στο ''Καραϊσκάκης''.

Μια ομάδα που θα ταξιδέψει στον Πειραιά με πολλές απουσίες, απέναντι όμως σε μια ομάδα που θα έχει παίξει έναν Ευρωπαϊκό αγώνα υψηλής έντασης λίγα 24ωρα πριν, ένα σύνολο που δεν θέλγει με την απόδοση του ενώ και οι 59 βαθμοί του ''επιτρέπουν'' απώλειες.

Ο ΟΦΗ πρέπει να χτυπήσει αυτό το παιχνίδι, να το ''σημαδέψει'' όσον κι αν ακόμα και πέριξ του συλλόγου το θεωρούν πολύ δύσκολο. Η πραγματικότητα είναι ότι η 6αδα φαντάζει πολύ δύσκολη, σε περίπτωση που δεν πάρει κάτι στο ματς της Κυριακής.

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΠΕΡ

Οι πονοκέφαλοι του Νίκου Νιόπλια για να παρατάξει μια ανταγωνιστική ομάδα στο Φάληρο, είναι πολλοί. Βασικά, στα χαφ είναι το βασικό θέμα μιας και οι λύσεις έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο. Έτσι, η πιθανότητα ο ΟΦΗ να παραταχθεί με 3-6-1 ή 3-5-2 είναι μεγάλη, συστήματα που έχει χρησιμοποιήσει ο κόουτς μέσα στα ματς.

Το παραπάνω μοιάζει μια αναγκαία συνθήκη πλέον, αν αναλογιστούμε ότι θα λείψουν από τα χαφ ο Γκαγέγος (μεταγραφή), οι Νέιρα - Μεγιάδο, και κατά 99% οι Τοράλ και Ντε Γκουζμάν. Ακόμα και αν μπορεί ο Ολλανδός να σφίξει τα δόντια να παίξει, νομίζω στον ΟΦΗ δεν θα ρισκάρουν τη συμμετοχή. Έτσι, στα χαφ οι λύσεις είναι συγκεκριμένες: Σελίμοβιτς, Μπουζούκης και Στάικος.

Στο κομμάτι της άμυνας ο ΟΦΗ έχει την απουσία του Μπαλογιάννη που παίζει ακατάπαυστα τελευταία, ενώ στην επίθεση θα λείψε ο φορμαρισμένος Φελιπε, ο Καστάνιος έχει χάσει προπονήσεις ενώ ο μόνος διαθέσιμος στην κορυφή είναι ο Ντουρμισάι που επιστρέφει, εκτός αν προτιμηθεί ο Φαν Ντάινεν.

Έτσι, μια πιθανή ενδεκάδα με Επασί στο τέρμα, Βούρο - Γιαννούλη - Πασαλίδη στα στόπερ, Μαρινάκης στα δεξιά, Κοροβέσης στα αριστέρα, στα χαφ πιθανότατα βρεθεί ο Μπουζούκης μαζί με τον Σελίμοβιτς (ή τον Στάικο), ενώ οι Τσιλιανίδης και Λάμπρου θα κινούνται πίσω από τον προωθημένο (Ντουρμισάι ή Φαν Ντάινεν).

Επίσης, ρόλο κλειδί στην 11αδα ίσως παίξει ο Ουές. Με λίγα λεπτά μετά τον τραυματισμό του, ο Ουές έπαιξε στο Περιστέρι στη θέση του (δεξί μπακ) όμως με δεδομένο των απουσιών ίσως ξεκινήσει στα αριστερά της άμυνας αντί του Κοροβέση ή ακόμα και στα χαφ, σε ρόλο αμυντικού χαφ τον οποίο έχει παίξει παλιότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Eκτός και ο Μεγιάδο: Χωρίς 7 παίκτες ο ΟΦΗ με Ολυμπιακό !

Tρία νέα κρούσματα στον ΟΦΗ

Βγάλαμε τα κουμπιουτεράκια: Τι θέλει ο ΟΦΗ για να μπει στα πλέι οφ;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.