Μην του αφήσει κουσούρι

Απόψεις

Ο ΟΦΗ δεν… ήταν ΟΦΗ και καλείται ν’ αποβάλλει άμεσα από πάνω του τις ασχήμιες που παρουσίασε κόντρα στην ΑΕΚ.

Από το ξεκίνημα της περιόδου ο Όμιλος πραγματοποίησε συνολικά απέναντι στην Ένωση το χειρότερο ίσως παιχνίδι του.

Ακόμη και στα φιλικά της προετοιμασίας, όταν το συγκρότημα του Σίμου είχε πολλά πράγματα να διορθώσει, προσπαθούσε να εφαρμόσει τη φιλοσοφία του.

Την Κυριακή (14/06) στο «Γεντί Κουλέ» οι «ασπρόμαυροι» ξέχασαν το πλάνο τους στα… αποδυτήρια και εμφάνισαν μια εντελώς διαφορετική ομάδα.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος δεν έχει εμμονή με το αποτέλεσμα, αλλά με τη βελτίωση και την εξέλιξη. Και αυτή τη φορά η εικόνα του στην αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» δεν αποτέλεσε… άλλη μια μέρα στη δουλειά.

Αν το «πρόσωπο» που έδειξε με την ΑΕΚ μπει στο πλαίσιο του ότι είναι λογικό να υπάρξουν και οι «στραβές», τότε εντάξει.

Το ζητούμενο, ωστόσο, είναι το χθεσινό παιχνίδι να μην αφήσει αγωνιστικά κουσούρια στον ΟΦΗ, οι παίκτες του οποίου οφείλουν να διαγράψουν το συντομότερο δυνατό τα όσα συνέβησαν στη συγκεκριμένη συνάντηση.

Για πρώτη φορά οι ποδοσφαιριστές του Ομίλου ήταν τόσο νευρικοί κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Υπέπεσαν σε πολλά λάθη, δεν κατάφεραν ποτέ να κρατήσουν την μπάλα περισσότερο στα πόδια τους και οι άστοχες επιλογές τους ήταν αρκετές.

Σχεδόν σε κανένα σημείο του ματς οι «ασπρόμαυροι» δεν μπόρεσαν να βγάλουν συνεργασίες και να παίξουν συνδυαστικό ποδόσφαιρο, κομμάτι που είναι ιδιαίτερα ικανοί, ενώ και στον τομέα της ανασταλτικής λειτουργίας δεν πήραν υψηλό βαθμό.

Επιδόθηκαν σ’ ένα ανορθόδοξο τρόπο παιχνιδιού, έκαναν πολλές μεγάλες μπάλες, πράγμα ασυνήθιστο και γενικότερα έλειψε η ηρεμία, η συγκέντρωση και το σχέδιο πάνω στο χορτάρι.

Λίγο οι απουσίες, λίγο η αποχή από τη δράση, ενδεχομένως να έχουν επηρεάσει τον ΟΦΗ. Η ουσία, βέβαια, είναι να επιστρέψει άμεσα στη δική του κανονικότητα και να μην παρουσιάσει ποτέ ξανά τέτοια «συμπτώματα».

Στον Όμιλο, φυσικά, έχουν την ποιότητα και την παιδεία να διαχειριστούν με ωριμότητα τέτοιες καταστάσεις, προκειμένου να κυμανθεί και πάλι η ομάδα στα δικά της στάνταρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΕΚ-ΟΦΗ 0-2

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο ΟΦΗ!

Γέμισαν οι ταράτσες στο «Γεντί Κουλέ»

«Γεντί Κουλέ»: Θερμομέτρηση και μάσκες

Και ο Λυσάνδρου στο Γεντί Κουλέ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.