Η άνοδος του ΠΟΑ έχει τη «σφραγίδα» του Μηνά Πίτσου

SMS

Ο έμπειρος κόουτς έχει σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία του ΠΟΑ

Στις Εθνικές κατηγορίες επιστρέφει του χρόνου ο ΠΟΑ. Η ιστορική ομάδα του Ατσαλένιου, μαζί με τον Ερμή Ζωνιανών, τον ΑΟΑΝ, τον Γιούχτα, τον Αλμυρό και τον Ηρόδοτο, θα εκπροσωπήσουν την Κρήτη στη Γ' Εθνική του 2023-2024.

Μια σημαντική επιτυχία και συνάμα μια δύσκολη ''υποχρέωση'' που επετεύχθη μέσα από σκληρή δουλειά και μεγάλες νίκες.

Μια ομάδα με έμπειρα παιδιά αλλά και με ταλαντούχους παίκτες που ήθελαν την άνοδο και τα κατάφεραν.

Σημαντική η συμβολή και του Μηνά Πίτσου, ο οποίος το καλοκαίρι του 2022 ανέλαβε ξανά τον ΠΟΑ με στόχο την επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Η ομάδα προερχόμενη από υποβιβασμό, έγιναν προσεκτικές και στοχευμένες κινήσεις και με αυταπάρνηση ήρθε ακόμα ένας τίτλος για τον έμπειρο κόουτς.

Όσοι ζουν την ομάδα από κοντά, τονίζουν ότι το κομβικό σημείο ήταν οι αγώνες μπαράζ στην Αθήνα, όπου ο ΠΟΑ έδειξε ότι έχει μέταλλο. Αήττητη, έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο όπως ομολόγησαν και οι αντίπαλοι, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί. Μένει να δούμε τι θα γίνει την επόμενη σεζόν, σε ένα πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον και αν μπορεί ο ΠΟΑ παραμείνει στην κατηγορία. Το μεγάλο στοίχημα είναι το χτίσιμο της ομάδας το καλοκαίρι, σε μια σεζόν που δεν θα έχει τον Μανώλη Ρουμπάκη, ο οποίος στα 44 του αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.