Μητέρα Α. Μαντή σε Αυγενάκη: «Επτά προπονητές του ασκούσαν ψυχολογική βία»!

18:00 | 26/01/2021

Η μητέρα του αδικοχαμένου αθλητή παρακαλά τον υφυπουργό Αθλητισμού κανένα παιδί να μην ξαναβρεθεί έρμαιο των προπονητών που λαμβάνοντας χρήματα από γονείς προωθούσαν παιδιά και «έθαβαν» αυτά που μπορούσαν να φτάσουν ψηλά λόγω των ικανοτήτων τους.

Η μητέρα του 21χρονου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, Κατερίνα Τζιάλλα που έχασε το μονάκριβο γιο της τον Νοέμβριο του 2019 σε τροχαίο, στέλνει επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, παίρνοντας θάρρος και δύναμη από την κίνηση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Μέσω αυτής τον παρακαλεί να μην ξαναβρεθεί κανένα παιδί έρμαιο των απειλών προπονητών που λαμβάνοντας χρήματα από γονείς προωθούσαν παιδιά και «έθαβαν» αυτά που μπορούσαν να φτάσουν ψηλά λόγω των ικανοτήτων τους.

«Εζησα στο πετσί μου, την προσπάθεια επτά προπονητών ,τόσο σε επίπεδο ομίλων, αλλά κυρίως σε επίπεδο εθνικών ομάδων ,που είτε έλαβαν αρκετά υψηλά ποσά , είτε ασκώντας ψυχολογική βία, αποσκοπούσαν ώστε ο Αδαμάντιος, το διαμάντι του ελληνικού πόλο όπως τον αποκαλούσαν, να απογοητευτεί και να τα παρατήσει» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή της προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.