Μία 16χρονη Ολλανδέζα ταξίδεψε 5 ώρες για μία φανέλα του ΟΦΗ!

SMS
17:36 | 30/07/2021

Μία απίστευτη ιστορία στο περιθώριο της προετοιμασίας του ΟΦΗ επί ολλανδικού εδάφους

Η 16χρονη Φλερ από την Ολλανδία θαυμάζει τον ΟΦΗ, εργάζεται σε ελληνικό εστιατόριο έξω από το Ναϊμέγκεν και ταξίδεψε 5 ώρες (πήγαινε-έλα) για να δει από κοντά την αγαπημένη της ομάδα και να πάρει μία φανέλα.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μανόλης Βογιατζάκης, της παρέδωσε την φανέλα, ενώ η νεαρή κοπέλα εμφανώς συγκινημένη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό.

εικόνα_Viber_2021-07-30_17-24-33-868.jpg#asset:326055


Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

Η 16χρονη Fleur κατάγεται από την Ολλανδία και μένει σε απόσταση δύο ωρών από το Nijmegen, την πόλη όπου ο ΟΦΗ δίνει απόψε το τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Θαυμάζει την ομάδα μας και όταν βρίσκει χρόνο από τα μαθήματά της εργάζεται σε ελληνικό εστιατόριο της περιοχής.

Η επιθυμία να κάνει δική της μια αυθεντική φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ ήταν από την πρώτη στιγμή μεγάλη μας ευχαρίστηση. Για να την αποκτήσει ταξίδεψε αρχικά 2 ώρες με το τραίνο από το μέρος που μένει ως το Nijmegen και στη συνέχεια 30 επιπλέον λεπτά για να φτάσει στο στάδιο από τον κεντρικό σταθμό της πόλης.

Το χαμόγελο στο πρόσωπο της όταν πήρε τη φανέλα του ΟΦΗ δεν περιγράφεται… Διένυσε όλη αυτή την απόσταση μόνο και μόνο για να πάρει τη φανέλα της ομάδας μας. Μας χαιρέτησε κι έφυγε γρήγορα για να επιστρέψει σπίτι της, αφού αν έμενε για να παρακολουθήσει το ματς θα έχασε το τελευταίο τραίνο. Σχεδόν 5 ώρες απόσταση για να κάνει δική της τη φανέλα του ΟΦΗ!!

Fleur σε ευχαριστούμε

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.