Οι πρώτες μεταγραφές, οι 12 αποχωρήσεις και οι επόμενες κινήσεις

SMS

Ο Εργοτέλης έκανε σεφτέ την Δευτέρα με τις δύο πρώτες κινήσεις - έπειτα από την φυγή του Γιάννη Ιατρούδη, ο Εργοτέλης συμπλήρωσε 12 αποχωρήσεις - οι ενισχύσεις και τα δεδομένα στο ρόστερ

Αρκετά αλλαγμένος θα παρουσιαστεί ο Εργοτέλης σε σχέση με την περσινή χρονιά. Οι προπονήσεις να υπενθυμίσουμε θα ξεκινήσουν επίσημα την Πέμπτη στις 30/07, με την ομάδα του Ηρακλείου να ανακοινώνει τις προηγούμενες ημέρες μια σειρά από φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Πιθανότατα με 16 ποδοσφαιριστές και ανανεωμένο προπονητικό τιμ θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, αν δεν υπάρξει κάποια μεταγραφή μέχρι το τέλος της εβδομάδας, μια συνθήκη αρκετά πιθανή.

Tην Δευτέρα, μέσα σε λίγα λεπτά η κρητική ομάδα προχώρησε σε δύο προσθήκες από την Ολλανδία. Ο ένας επιθετικός - Τάιρον Κόνραντ - και ο δεύτερος δεξιός μπακ - Τζέφρι Βίρτζιλ Νέραλ. Δύο παίκτες που θα βρεθούν στην πρώτη της ομάδας ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες δύο ημέρες να υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις.

Πλέον οι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ είναι: Μπρούς, Κατσούρι, Κουατένγκ, Μποτέ, Αζίζι, Αλεξάκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μανουσάκης, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Πέιος, Τσέλιος,Τζελέπης, Νεράλ και Κόνραντ.

Άγνωστο τι θα συμβεί με τον Μπρους, ο οποίος παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο, ίσως υπάρξουν εξελίξεις ενώ στο θέμα του Μπάτζιου υπάρχουν - λίγες - πιθανότητες ανατροπής στα έως τώρα δεδομένα.

Έτσι, με την αποχώρηση του Γιάννη Ιατρούδη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του (η ΠΑΕ δεν έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση), οι συνολικές αποχωρήσεις από το ρόστερ έφτασαν τις 12. Συγκεκριμένα, έχουν αποχωρήσει οι Έφορντ, Ιατρούδης, Ροβίθης, Προβυδάκης, Μπαράτα, Σταθόπουλος, Καλογεράκης, Σπίριακ, Κοιλιάρας, Μπάτζιος, Ατέφ και Ράμεζ.

Έτσι, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μετά την φυγή κυρίως των Έφορντ - Ιατρούδη και Ροβίθη, τις δύο μεταγραφές χθες, ο προσανατολισμός βρίσκεται στην γραμμή κρούσης και την άμυνα άλλωστε σε αυτούς τους τομείς είχε σταθεί στην συνέντευξη τύπου ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Τουτζάρης: ''Επιθυμούμε να ενισχυθούμε αμυντικά και επιθετικά, καθώς στη μεσαία γραμμή υπάρχει βοήθεια. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα ποιοτικό ρόστερ βασισμένο σε νέα παιδιά και απ’ το Ηράκλειο έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε την ακαδημία μας'', είχε τονίσει μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος ο Ιατρούδης από τον Εργοτέλη!

Τα φιλικά του Εργοτέλη - το Σεπτέμβριο απέναντι στον ΟΦΗ

Επίσημο: Επέστρεψε στον Εργοτέλη ο Σουτζής

Back to back μεταγραφές για τον Εργοτέλη!

Στην αφετηρία ο Εργοτέλης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.