Μια φωτογραφία «γεμάτη» Εργοτέλης

SMS

Το στιγμιότυπο από το φθινοπωρινό Παγκρήτιο αποδεικνύει για ακόμα χρονιά ότι ο Εργοτέλης έχει αποδυτήρια από ''ατσάλι''.

Μετράει αντίστροφα για την πρώτη επίσημη υποχρέωση του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Superleague 2. Η ομάδα του Ηρακλείου θα υποδεχθεί το ερχόμενο Σάββατο (30/10) το Αιγάλεω στο Παγκρήτιο, στο πρώτο ματς της σεζόν. Σχεδόν εθιμοτυπικά και η επίσκεψη των ''κιτρινόμαυρων'' το βράδυ της Δευτέρας στον πολυχώρο που διατηρεί ο πρώην προέδρος της ομάδας, Γιώργου Σουλτάτου. Ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση είχαν την ευκαιρία δείπνησαν μαζί όπως κάθε χρόνο λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Και εκεί όπου όλα έμοιαζαν ιδανικά, ήρθε η είδηση του τραυματισμού του Ιμπραίμ Γιούσεφ να χαλάσει κάπως το όλο κλίμα. Η μαγνητική έδειξε ότι ο νεοφερμένος Αιγύπτιος αμυντικός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, τις επόμενες ημέρες θα χειρουργηθεί και το πιθανότερο είναι να χάσει όλη την χρονιά.

Η πρώτη αντίδραση όλων ήταν να στείλουν τα περαστικά τους στον άτυχο Ιμπραίμ ενώ και η φωτογραφία με την φανέλα του άτυχου νεαρού Αιγύπτιου, κατά την διάρκεια της προπόνησης στο Παγκρήτιο, η οποία αναρτήθηκε στο επίσημο site της ΠΑΕ, δείχνει ότι αυτή η ομάδα έχει αποδυτήρια από ''ατσάλι''. Οι παίκτες με αυτό τον τρόπο έστειλαν μήνυμα δύναμης στον συμπαίκτη τους ενώ παράλληλα επιβεβαίωσαν ότι αυτή η λέξη ''οικογένεια'' είναι εκείνη που χαρακτηρίζει ακόμα μια χρονιά το ποδοσφαιρικό τμήμα...

248949627_1023036385143409_3438994126154207508_n_211027_104756.jpg#asset:348841


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.