Μία μεγάλη είδηση που χάθηκε στη σκόνη

Απόψεις

Η μεγάλη είδηση για την έναρξη των έργων στο ΒΑΚ χάθηκε στη σκόνη των πλέι άουτ. Του Μανόλη Γρηγοράκη

Υπό άλλες -κανονικές δηλαδή- συνθήκες η είδηση για την έναρξη των έργων μετατροπής του ΒΑΚ σε ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο θα τύγχανε της υποδοχής που αξίζει στη σημασία της από τους φιλάθλους του ΟΦΗ.

Ποιες είναι οι «άλλες συνθήκες», οι κανονικές; Να μην παίζει ο ΟΦΗ με την ψυχή στο στόμα και το μαχαίρι στο λαιμό, να μην τρώει τη σκόνη της Λαμίας και του Απόλλωνα, να μη νιώθει την καυτή ανάσα του Παναιτωλικού και τη βρώμικη του Κούγια, να μην αγωνιά αν η επόμενη σεζόν θα τον βρει στην ίδια κατηγορία με τους Βόλους και τα Γιάννενα.

Οι «άλλες συνθήκες», οι κανονικές, θα ήταν να παίζει ο ΟΦΗ πλέι οφ, να ταΐζει με τη σκόνη του τις Λαμίες και τους Απόλλωνες, να μη βλέπει τους Βόλους και τα Γιάννενα, να μην ασχολείται με τον Παναιτωλικό και τον Κούγια, να σχεδιάζει με άνεση και ασφάλεια την επόμενη -καλύτερη- μέρα. Να κάνει με άλλα λόγια αυτό που είχε μάθει να κάνει όταν ο σημερινός προπονητής του και οι σημερινοί διοικούντες του ήταν ποδοσφαιριστές του.

Αν συνέβαιναν όλ’ αυτά η είδηση για την έναρξη των έργων στο ΒΑΚ θα ήταν κάτι πολύ παραπάνω από κερασάκι στην τούρτα μιας καλής χρονιάς: εγγύηση ότι η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη και οι μεθεπόμενες ακόμα καλύτερες. Ότι η ομάδα θα προετοιμάζεται σε συνθήκες ιδανικές να αναδείξουν τη δυναμική της, να ψηλώσουν το ταβάνι της, να την καταστήσουν συμβατή με τα όνειρα των φιλάθλων της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ιστορική μέρα: Άρχισαν τα έργα στο ΒΑΚ

Η προετοιμασία στο «φρεσκαρισμένο» ΒΑΚ και η νέα μακέτα

Το πήρε πάνω του ο Μπούσης...

H διπλή ανάπλαση και ο ΟΦΗ στο επίκεντρο του Δημοτικού Συμβουλίου


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.