Μια… ωδή στον Θανάση

ΟΦΗ

«Παροπλισμένος», αλλά κύριος ο Ντίνας.

Είναι ξεκάθαρο πως ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται και είχε ενημερωθεί, εξάλλου, γι’ αυτό από τον ΟΦΗ μέσα στο καλοκαίρι.

Από τη στιγμή, βέβαια, που δε βρήκε ομάδα της αρεσκείας του, ο έμπειρος παίκτης έμεινε στο ρόστερ του Ομίλου, αλλά δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής.

Σωστό ή λάθος είναι ένα άλλο θέμα. Οι «ασπρόμαυροι» ήταν ξεκάθαροι μαζί του και του ανακοίνωσαν μετά την Ολλανδία τις προθέσεις τους.

Ήταν μια επιλογή του τεχνικού επιτελείου, η οποία, πάντως, δεν ήρθε σαν… κεραυνός εν αιθρία στον Ντίνα.

Από τη στιγμή, έτσι, που συνέχισε στον ηρακλειώτικο σύλλογο ήταν επόμενο πως τα πράγματα δε θα είναι καθόλου εύκολα για εκείνον.

Γνωρίζει φυσικά ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στις βασικές επιλογές του προπονητή του και πως το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί σε κάποιο από τα επίσημα ματς του ΟΦΗ δεν είναι καθόλου πιθανό.

Το χειρότερο φυσικά σε τέτοιου είδους υποθέσεις είναι το ψυχολογικό κομμάτι, αφού-κακά τα ψέματα-όλοι οι ποδοσφαιριστές του κόσμου θέλουν να παίζουν.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως ενώ μπαίνει σε αποστολές, δεν έχει προς το παρόν κάνει ντεμπούτο στην τρέχουσα σεζόν και έχει μονάχα αγωνιστεί σε φιλικά παιχνίδια της ομάδας του.

Παρά, ωστόσο, την αποχή του από τη δράση, η συμπεριφορά του είναι υποδειγματική. Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι, οπότε δεν κάνει και κάτι σπουδαίο, μπορεί δικαιολογημένα κάποιος να ισχυριστεί.

Το σημαντικότερο, όμως, με το Ντίνα είναι το πως διαχειρίζεται την όλη κατάσταση. Παρά την ενδεχόμενη απογοήτευση του, λειτουργεί σαν να είναι ένας από τους βασικούς παίκτες του Ομίλου.

Και για ακόμη, έτσι, μία φορά επιβεβαιώνει τον εξαιρετικό του χαρακτήρα. Δουλεύει με απόλυτη σοβαρότητα και συνέπεια, προσπαθεί διαρκώς και η εικόνα του στις προπονήσεις είναι πάρα πολύ καλή.

Κανείς δεν ξέρει αν αποχωρήσει τον Ιανουάριο ή τον Ιούνιο, που ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του. Το μόνο σίγουρο είναι πως Ντίνας πρόσφερε στον ΟΦΗ και εφόσον του ζητηθεί είναι δεδομένο πως θα τα δώσει όλα σαν να μην έπαψε ποτέ να παίζει για την ασπρόμαυρη φανέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η «εκδίκηση» του Σίμου

Στο Ηράκλειο ο μάνατζερ του Σεμέντο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.