Μια κουζουλή χρονιά!

13:08 | 06/05/2019

Ο ΟΦΗ μέσα στην τρέχουσα σεζόν τα… έχει δει όλα και θέλει να γράψει τον επίλογο με την επίτευξη του πρωταρχικού του στόχου, που είναι η παραμονή.

Η χρονιά που οδεύει προς το τέλος της είναι ιστορική φυσικά για τον Όμιλο, λόγω της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και της νέας εποχής που έχει ξεκινήσει ν’ ανατέλλει στον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Είναι, όμως, και μία περίοδος που θα περάσει αρκετός καιρός για να ξεχαστεί, αφού επεφύλαξε πολλές συγκινήσεις, πολλά… up and down και παροιμιώδη κοντράστ συναισθημάτων.

Τον αρχικό άκρατο ενθουσιασμό για την επιστροφή στη Super League μετά από 3.5 χρόνια, ακολούθησε η απογοήτευση από το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τα προβλήματα έκαναν την εμφάνιση τους…

Τότε ο Μιχάλης Μπούσης ήρθε σαν… από μηχανής Θεός για να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Και πάλι, πάντως, τα άσχημα αποτελέσματα έφεραν τους «ασπρόμαυρους» στα… σχοινιά και η υπόθεση σωτηρία είχε γίνει πολύπλοκη.

Ήρθε και το «διαζύγιο» με τον Παπαδόπουλο να… βαρύνει περισσότερο την ατμόσφαιρα, πριν η έλευση των Βέρα-Ίσις δώσει ελπίδα για την αντεπίθεση. Μια αντεπίθεση, που άρχισε μέσα στα γήπεδα, αλλά η εξοντωτική ποινή της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για το παιχνίδι της περασμένης σεζόν με τον Αιγινιακό, έθετε σε κίνδυνο τα πάντα.

Και αφού ξεπεράστηκε με επιτυχία και αυτός ο «σκόπελος», ο ΟΦΗ συνέχισε την εξαιρετική προσπάθεια των τελευταίων μηνών και πλέον βρίσκεται μπροστά από την τελευταία… πίστα.

Ο Όμιλος επικεντρώνεται στους αγώνες μπαράζ απέναντι στον επικίνδυνο Πλατανιά με στόχο ν’ ανανεώσει το «εισιτήριο» του για την Super League της νέας σεζόν. Και, βεβαίως, βάσει των όσων πέρασε, αξίζει να έχει… happy end η φετινή «περιπέτεια» του.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτός είναι ο Πλατανιάς

«Τρελάθηκε» με το διπλό ο Μπούσης

Ατρόμητος-ΟΦΗ 0-2

Δείτε την τελική βαθμολογία της Super League

Δείτε τα γκολ του ΟΦΗ στο Περιστέρι

Πότε θα γίνουν τα μπαράζ

Βέρα: «Η μικρή Ραφαέλα θα είναι χαρούμενη»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.