Μία τριάδα που μπορεί... να τον εκτοξεύσει

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ μπαίνει στο 2021 με τρία ματς σε διάστημα λίγων ημερών και θέλει, επιτέλους, το απόλυτο για να σταματήσει η εσωστρέφεια

Την Κυριακή στις 15:00 ο ΟΦΗ μπαίνει στο νέο έτος και στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με την εκτός έδρας αναμέτρηση στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (15:00).

Οι απουσίες δεν λείπουν ούτε τώρα για την κρητική ομάδα, με τον Γιώργο Σίμο να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα, αλλά και στο σύστημα που θα επιλέξει. Ο ΟΦΗ θέλει το τρίποντο όχι μόνο για να μπει με το δεξί στο νέο έτος, αλλά και για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ. Παράλληλα, η νίκη θα του δώσει ώθηση για τα δύο προσεχή παιχνίδια που έχει σε αυτό τον Γολγοθά του Ιανουαρίου με συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Μετά το Αγρίνιο ο ΟΦΗ επιστρέφει την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου στο «Γεντί Κουλέ» για να υποδεχθεί τη Λαμία και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου πηγαίνει στο Περιστέρι για να παίξει με τον Ατρόμητο.

Πρόκειται για μία τριάδα αγώνων που αν μη τι άλλο είναι στα μέτρα του και οφείλει να αποδείξει ότι έχει αφήσει πίσω τις παθογένειες του πρόσφατου παρελθόντος και είναι έτοιμος για ένα restart στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Το ιδανικό για τον Όμιλο είναι να κάνει το «3 στα 3» σε αυτά τα παιχνίδια. Αν μη τι άλλο είναι ομάδες που είναι στα μέτρα του και μπορεί να το κάνει! Αν μαζέψει 9 βαθμούς σε αυτά τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια θα εκτοξευθεί ψυχολογικά, ενώ θα παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας διατηρώντας το στόχο της πρώτης εξάδας και των πλέι οφ.

Βέβαια, οι έως τώρα εμφανίσεις του στον πρώτο γύρο δεν αφήνουν... περιθώρια αισιοδοξίας, αλλά ήρθε η ώρα ο ΟΦΗ να δώσει απαντήσεις και να σταματήσουν άπαντες να αδικούν τους εαυτούς τους.

Κάθε πράγμα στον καιρό του, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός. Προέχει το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Εκεί όπου πέρυσι ο ΟΦΗ ηττήθηκε. Τώρα έχει ευκαιρία για... εκδίκηση και μία νίκη που θα τον βοηθήσει για τη συνέχεια. Για να σταματήσει και η εσωστρέφεια από μερίδα του κόσμου της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ο ΟΦΗ είναι το μοναδικό πρότζεκτ του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Ανασκόπηση ΟΦΗ 2020: Όλα όσα έγιναν


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.