Ο «καυτός» Ιανουάριος θέλει μεταγραφές

12:42 | 25/12/2020

Ο Γολγοθάς του ΟΦΗ τον Γενάρη δεν σηκώνει καθυστερήσεις στο μεταγραφικό κομμάτι

Aπό την επόμενη Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, μέχρι το τέλος του μήνα αρχίζει το... ανηφορικό κομμάτι του ΟΦΗ, ο Γολγοθάς με συνεχόμενα ματς για το πρωτάθλημα, χωρίς να υπολογίσουμε και το Κύπελλο που βάσει εξαγγελιών θα αρχίσει με το που μπει το 2021.

Ο Γενάρης είναι ο μήνας με αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές ώστε να βγει το πρόγραμμα και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στην ώρα του, πάντα υπό το φόβο του κορωνοϊού. Είναι χαρακτηριστικό ότι το συγκρότημα του Σίμου θα δώσει 7 παιχνίδια για το πρωτάθλημα από τις 3 Ιανουαρίου έως και τις 31 του ίδιου μηνός. Με λίγα λόγια σε 18 μέρες ο ΟΦΗ θα δώσει μία σειρά από αγώνες με ταξίδια και ταλαιπωρία και φυσικά υψηλές απαιτήσεις.

Σε αυτό το κομμάτι των αναμετρήσεων ο Όμιλος θα παίξει με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ έχει και κρίσιμα παιχνίδια με ομάδες που είναι κοντά του στη βαθμολογία και παλεύουν και αυτές για είσοδο στα πλέι οφ.

Ο βαθμός δυσκολίας για την κρητική ομάδα ανεβαίνει, το ίδιο και οι απαιτήσεις και μάλιστα όλο αυτό έρχεται σε μία περίοδο που ο ΟΦΗ θα κινείται στο μεταγραφικό κομμάτι για να ενισχυθεί και να καλύψει τα όποια κεντά του.

Είναι λογικό ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη να κλείσουν γρήγορα οι μεταγραφικές υποθέσεις ώστε τα νέα αποκτήματα να μπουν άμεσα στον ΟΦΗ και να λύσουν τα χέρια του Γιώργου Σίμου. Το ευχάριστο για τον Έλληνα προπονητή είναι ότι θα προστεθούν περισσότερες λύσεις σε αυτή τη δύσκολη σειρά παιχνιδιών, με τις επιστροφές ντε Γκουζμάν, Τσιλιανίδη, Ουές και Γιαννούλη, αλλά χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση στο «κομμάτι» που παρουσιάζεται το πρόβλημα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το χώρο της επίθεσης.

Ο Γολγοθάς που έχει μπροστά του ο Όμιλος τον Ιανουάριο «φωνάζει» για γρήγορη επίλυση των μεταγραφικών υποθέσεων, κυρίως αυτών που έχουν αγωνιστική προτεραιότητα.

Το πρόγραμμα του ΟΦΗ τον επόμενο μήνα:

Κυριακή 3 Ιανουαρίου:

15:00 Παναιτωλικός-ΟΦΗ

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου:

17:15 ΟΦΗ-Λαμία

Κυριακή 10 Ιανουαρίου:

17:15 Ατρόμητος-ΟΦΗ

Κυριακή 17 Ιανουαρίου:

17:15 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

Σάββατο 23 Ιανουαρίου:

19:30 Παναθηναϊκός-ΟΦΗ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου:

17:15 ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης

Κυριακή 31 Ιανουαρίου:

15:00 ΟΦΗ-ΑΕΚ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.