Μια υπέροχη βραδιά για το βόλει του ΟΦΗ

15:07 | 13/01/2020

Όλα τα τμήματα του βόλει του ΟΦΗ, οι υποδομές, αγόρια και κορίτσια, η γυναικεία και η ανδρική ομάδα, έκοψαν την πίτα τους

Σε μια ζεστή βραδιά σε εστιατόριο του Ηρακλείου, η ανδρική και η γυναικεία ομάδα του βόλει καθώς και τμήματα των υποδομών έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη.

Στην αναφορά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ανέφερε ότι "σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στον ΟΦΗ και έχετε τα παιδιά σας στο βόλει του ΟΦΗ. Συγχαρητήρια σε όλους για την όμορφη βραδιά και υγεία σε όλα τα παιδιά. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια στον ΟΦΗ, με την άνοδο της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία, αλλά μας ενδιαφέρουν και οι υποδομές, όπως και όσο το δυνατόν καλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας".

81817852_1292283900958875_6407298861475299328_n.jpg#asset:165457


Τα κορίτσια του ΟΦΗ έδωσαν στον Γιάννη Δανδάλη μια φανέλα της ομάδας, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για την συμπαράσταση του.

Mάλιστα, ο επικεφαλής της υποδομής του ΟΦΗ Μανόλης Πρασανάκης, ευχαρίστησε τον Γιάννη Δανδάλη για την στήριξη του σε όλο το οικοδόμημα του βόλει του ΟΦΗ και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, προπονητές και εφόρους των τμημάτων, αλλά και τους γονείς για την συμβολή τους στην λειτουργία των υποδομών.

Όπως αναφέρει το επίσημο site του Ερασιτέχνη, η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι και χορό, αλλά και συνθήματα υπέρ του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.