«Μιχάλη, είμαστε περήφανοι για σένα»

09:25 | 31/01/2020

Η ακαδημία του Λίντο, εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το ταξίδι του 16χρονου Μιχάλη Τσαμπουράκη στην Ιταλία και την ομάδα της Αταλάντα

Το Capitano.gr αποκάλυψε το ταξίδι του 16χρονου Μιχάλη Τσαμπουράκη για την Ιταλία και την μόνιμη εγκατάσταση στην γειτονική χώρα για της ακαδημίες της Αταλάντα. Γέννημα - θρέμμα των ακαδημιών του Λίντο, ο Μιχάλης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα του.

Μάλιστα, ανακοίνωση εξέδωσε και η ακαδημία του Λίντο, η οποία εξέφρασε την υπερηφάνεια της για την εξέλιξη του 16χρονου ενώ ταυτόχρονα ευχήθηκε καλή επιτυχία στην καριέρα του.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση και οι προπονητές της ακαδημίας του Λίντο, συγχαίρουν τον Μιχάλη Τσαμπουράκη για την μετακίνηση του στα τμήματα υποδομής της Αταλάντα και του εύχονται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Μιχάλης Τσαμπουράκης, αγωνίστηκε με επιτυχία στις ακαδημίες μας, ενώ είχε μετακινηθεί στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ, απ' όπου και αποχώρησε για να μετακινηθεί στην Ιταλική ομάδα. Είμαστε περήφανοι που ακόμα ένα παιδί, που έχει περάσει από την ακαδημία μας, θα μας "διαφημίζει" με την παρουσία του εντός και εκτός γηπέδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από την Κ17 του ΟΦΗ στην Αταλάντα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.