Μ. Μεγιάδο: «Γεννημένος» για... τάκλιν

ΟΦΗ

Τα πρώτα στοιχεία και το βιογραφικού του νέου Αργεντίνου χαφ του ΟΦΗ - η έφεση στα τάκλιν και οι γεμάτες χρονιές με την Τσακαρίτα

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο θα ''αναγκαστεί'' για πρώτη φορά στην καριέρα του να αγωνιστεί σε σύλλογο εκτός Αργεντινής. Γεννημένος (Μάρτιος 1993) στο Σαν Μαρτίν, πόλη που εδρεύει η Τσακαρίτα, ο Μεγιάδο αποτελεί εδώ και λίγες ώρες και επίσημα νέο μέλος του ΟΦΗ. Με χαρακτηριστικά κλασσικού ''6αριου'', ο Μεγιάδο έρχεται το Σάββατο στην Κρήτη για να δώσει λύσεις κυρίως στον ανασταλτικό τομέα.

  • Γεμάτες χρονιές στην Τσακαρίτα

Γέννημα - θρέμμα της Τσακαρίτα, με μπόι 1.76, προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά στους ''κόκκινους'' (17 παιχνίδια - 16 βασικός) στην Primera της Αργεντινής. Στα 9 από αυτά αγωνίστηκε σαν αμυντικός χαφ, στα υπόλοιπα λίγο πιο μπροστά, σε ρόλο κεντρικού χαφ. Πριν δύο χρόνια, ήταν αναπόσπαστο κομμάτι στην προσπάθεια της ομάδας να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία. Μέτρησε συνολικά 38 συμμετοχές. Κάτι αντίστοιχο ίσχυσε και την σεζόν 2015-2016. Με ένα πέρασμα από την Ντεπορτίβο Μέλο (2013/2014) και 17 ματς, ο Μεγιάδο μετράει 7 χρονιές στην Τσακαρίτα. Συνολικά μετράει μόλις 3 γκολ σε 179 παιχνίδια, σύμφωνα με το soccerway.com

  • Για πρώτη φορά μακριά από την χώρα του

Τον περασμένο Ιανουάριο, δημοσιεύματα στην Αργεντινή έκαναν λόγο για συμφωνία της Τσακαρίτα με την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε έναντι του ποσού των 500 χιλ ευρώ για την απόκτηση του 50% του Μεγιάδο. Όμως, η μεταγραφή χάλασε με τον παίκτη να παραμένει στο Σαν Μαρτίν. Έτσι, για πρώτη φορά θα αγωνιστεί εκτός Αργεντινής.

  • Ένα ακούραστο ''6αρι''

Πηγές από την Αργεντινή αλλά και οι πρώτες εικόνες από τον 25χρονο μέσο, ''δείχνουν'' έναν ποδοσφαιριστή με τακτική προσήλωση, ''εμμονή'' στο μαρκάρισμα, καλός στην πρώτη επαφή και στις κοντινές πάσες. Ο Μεγιάδο είναι ένας χαφ που δεν μπορεί να αντεπεξέλθει και στις δύο περιοχές, περιορίζεται στο αμυντικό κομμάτι. Χαρακτηριστικό του η καλή φυσική κατάσταση, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αδυναμία στην ταχύτητα και στο ψηλό παιχνίδι ενώ αρέσκεται στα πολλά τάκλιν μέσα στο παιχνίδι.

ΥΓ1: Δείτε το ένα από τα τρία γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του (κεντρικό βίντεο).

ΥΓ2: Όλα θα φανούν στο χορτάρι...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.