Μικροί τενίστες εν δράσει

15:42 | 11/10/2019

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 έγινε το  3ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα πράσινου γηπέδου 2019.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» συμμετείχε στο Πρωτάθλημα με 6 αθλητές και αθλήτριες: Γιάννης Αποστολάκης, Γιώργος Βασιλάκης, Κωνσταντίνο Λαμπράκης, Γιάννης Πατεράκης, Μιχαέλα Βιανιτάκης και Ελένη Λεβεντάκη.

Στα αγόρια η ομάδα του Αποστολάκη και Βασιλάκη πήραν την πρώτη θέση. Ο Αποστολάκης κέρδισε τον Σπυριδάκη 6-1 και ο Βασιλάκης τον Καλογριδάκη 7-5, ενώ στο διπλό επικράτησαν 6-2. Στον δεύτερο αγώνα, ο Αποστολάκης κέρδισε 6-0 τον Βελεγράκη και ο Βασιλάκης 7-6 τον Αλεξάκη και 6-3 στο διπλό.

Η ομάδα των Λαμπράκη- Πατεράκη, σημείωσε τρεις νίκες και πήρε την πρώτη θέση στο group της. Στον πρώτο αγώνα, ο Λαμπράκης κέρδισε τον Βλαστό 6-1 και ο Πατεράκης τον Τζωρμπατζάκη 6-0, όμως έχασαν στα διπλά 6-1. Στον επόμενο αγώνα ο Λαμπράκης επικράτησε του Καλυβιανάκη 6-0 και ο Πατεράκης του Αποστολάκη Κ. 6-1, ενώ στα διπλά έχασαν 6-4. Στον τελευταίο αγώνα επικράτησαν με 3-0 σε μονά και διπλό.

Στον ημιτελικό, οι αθλητές του Ομίλου βρέθηκαν αντίπαλοι, όπου στα μεταξύ τους παιχνίδια επικράτησαν οι Λαμπράκης- Πατεράκης, οι οποίοι πήγαν στην τελική φάση. Με νίκη 2-0 πήραν την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα Πράσινου Γηπέδου.

Στην κατηγορία των κοριτσιών έγινε ένα γκρούπ με 4 ομάδες όπου έπαιξαν όλοι με όλους.

Οι αθλήτριες Βιανιτάκη- Λεβεντάκη, κατέκτησαν τη δεύτερη θέση. Στον πρώτο αγώνα, η Βιανιτάκη έχασε από την Σηφάκη 6-0 και η Λεβεντάκη από την Κοτζαμπασάκη 6-4, ενώ δεν τα κατάφεραν στο διπλό, χάνοντας 6-1. Η Βιανιτάκη, επικράτησε στον επόμενο αγώνα της Παπαδημητρίου 6-2 και η Λεβεντάκη της Δενδραλιδη 6-0, ενώ και στο διπλό σημείωσαν νίκη 6-1.

Το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συγχαίρει τους μικρούς του αθλητές και αθλήτριες, τον προπονητή τους κ. Νίκο Μελισσουργάκη, καθώς και όλη την προπονητική ομάδα του αθλητικού Σχολείου του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» για την πολύ καλή δουλειά που κάνει.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.