Μιλγουόκι Μπακς: O Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο

09:08 | 24/01/2024

Οι Μιλγουόκι Μπακς αλλάζουν σελίδα και μετά την απομάκρυνση του Έιντριαν Γκρίφιν από τον πάγκο της ομάδας, διάδοχός του φαίνεται πως θα χριστεί ο Ντοκ Ρίβερς, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις με σκοπό την επίτευξη της συμφωνίας. Για αποδοχή πρότασης των Μπακς από τον Ρίβερς κάνει λόγο το CNN.

Ο 62χρονος προπονητής μπήκε σε πρώτο πλάνο στην αναζήτηση των "ελαφιών" για τον άνθρωπο που θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με το Μιλγουόκι να καταλήγει στην περίπτωσή του και να ξεκινά συζητήσεις για ενδεχόμενη συνεργασία σύμφωνα με όσα αναφέρουν στις ΗΠΑ. Το CNN το πήγε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας πως ο Ρίβερς αποδέχθηκε την πρόταση των Μπακς για την συγκεκριμένη θέση.

Ο Ντοκ Ρίβερς αποτελεί από τους πλέον έμπειρους προπονητές στο NBA, με την καριέρα του σαν τεχνικός να ξεκινά το 1999 στο Ορλάντο και τους Μάτζικ (1999-2003). Ακολούθησαν δύο πολυετείς θητείες σε Μπόστον Σέλτικς (2004-2013) και Λος Άντζελες Κλίπερς (2013-2020), ενώ τελευταίος σταθμός της μπασκετικής του σταδιοδρομίας ήταν οι Φιλαντέλφια Σίξερς (2020-2023).

Πηγή: SPORT24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.