Μίσιτς: «Δύσκολα θα το χάσει ο Ολυμπιακός»

10:04 | 24/05/2020

Ο μέσος του ΠΑΟΚ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον πρώτο λόγο για τον τίτλο.

Ο κορυφαίος παίκτης του «δικεφάλου» την τρέχουσα περίοδο μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και το έργο των Λουτσέσκου, Φερέιρα.

Ο Κροάτης ψηφίστηκε στην καλύτερη 11αδα του ΠΑΟΚ της δεκαετίας, αν και βρίσκεται μόλις 16 μήνες στην Θεσσαλονίκη, ενώ σε μια ανάλογη ψηφοφορία της Ριέκα, ο Κροάτης δε συμπεριλήφθηκε στους κορυφαίους.

«Όταν είδα ότι η Ριέκα θα επέλεγε την ομάδα της δεκαετίας, πίστεψα ότι θα βρίσκομαι σε αυτή μιας και ήμουν μέλος αυτής όταν κατέκτησε το νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Αλλά τελικά έκανα λάθος. Οι άνθρωποι τελικά ξεχνάνε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μίσιτς μίλησε για το μέλλον του στο ΠΑΟΚ, αλλά και το έργο των Λουτσέσκου και Φερέιρα.

«Στην καριέρα μου μέχρι στιγμής ή θα παίζω συνέχεια ή δε θα παίζω καθόλου. Οποτε έχω την ευκαιρία προσπαθώ να την διαχειριστώ σωστά. Ποτέ δεν έφευγα από την ομάδα. Ετσι έκανα στην Ριέκα, έτσι έκανα και στην Σπόρτινγκ.

Όταν δεν παίζεις και αλλάζεις περιβάλλον όπως εγώ που πήγα από την Σπόρτινγκ στον ΠΑΟΚ τότε αυτή είναι μια ευκαιρία. Πίστεψα στον εαυτό μου και τώρα τα πράγματα όπως τα ευχόμουν.

Επίσης έχω δει στον εαυτό μου και πρόοδο. Στο παιχνίδι μου. Δούλεψα καλά με τον Αμπελ Φερέιρα και τον Ραζβάν Λουτσέσκου που καταλαβαίνουν το παιχνίδι και μπορείς να μάθεις πολλά από αυτους», είπε στην «sportske-novosti».

Όσο για την συνέχεια του πρωταθλήματος, είπε: «Η διαφορά τώρα είναι 14 βαθμοί και ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα για να χάσει αυτή τη διαφορά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Έχουμε ακόμη μια μάχη με την ΑΕΚ για το Champions League. Θα είναι μεγάλη μάχη. Περισσότερο σκέφτομαι το να παίζουμε σε άδεια γήπεδα. Μου δίνει κίνητρο να παίζω μπροστά σε κοινό...».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.