Μόλις η 4η απουσία Παπαστεριανού

18:52 | 15/03/2018

Η δεδομένη απουσία του Μανόλη Παπαστεριανού στον Σαββατιάτικο αγώνα στην Καλλιθέα, θα είναι μόλις η 4η εφετινή στα ως τώρα παιχνίδια του ΟΦΗ.

Ο Μακεδόνας μέσος είναι από πλέον σημαντικά στελέχη της κρητικής ομάδας, έχοντας αγωνιστεί στα 17 από τα 20 ως τώρα (21 με αυτό «στα χαρτιά» με τον Αχαρναϊκό) παιχνίδια και στα οποία ήταν σε όλα στη βασική ενδεκάδα, με συνολικό χρόνο συμμετοχής 1333 λεπτά. 

Ο Παπαστεριανός απουσίαζε μόνο από τις αναμετρήσεις, της 1ης αγωνιστικής απέναντι στον Πανσσερϊκό στις Σέρρρες, όπου τότε στο κέντρο ήταν οι Νάστος, Οικονόμου, Χαντί, από το κρητικό ντέρμπι του πρώτου γύρου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο για την 6η αγωνιστική, όταν έπαιξαν στη μεσαία γραμμή οι Νάστος, Πορτουλίδης, Λεάλ και από τον αγώνα της 7ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΦΗ-Παναχαϊκή, όταν είχαν χρησιμοποιηθεί οι Νάστος, Πορτουλίδης και Χαντί.

Περισσότερες συμμετοχές από τον Παπαστεριανό έχουν μόνο οι Στρέζος, Ποτουρίδης και Κομεσίδης, με τους δυο πρώτους να έχουν από 20 και τον Κομεσίδη 19, ενώ 17 πέραν του Παπαστεριανού έχει και ο Κουτσιανικούλης. Όλοι οι προαναφερθέντες μαζί με τους Νάστο, Μπολάκη και Μάνο, είναι αυτοί που αποτελούν τον βασικό κορμό του ΟΦΗ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.