Μοναδική εκκρεμότητα ο Μπαλογιάννης

ΟΦΗ

Πώς έχουν τα δεδομένα με Μπαλογιάννη και ο ΟΦΗ που δεν θέλει να «τραβήξει» πολύ η υπόθεση.

Με τον Διαμαντή να αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ αφού δεν αποδέχθηκε την πρόταση, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στη μοναδική εκκρεμότητα, αυτή του Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη.

Θυμίζουμε πως οι πιθανότητες να παραμείνει στον ΟΦΗ δεν είναι πολλές, αλλά από τη στιγμή που το θέμα παραμένει ανοιχτό όλα μπορούν να συμβούν.

Όπως έχουμε γράψει, ο παίκτης δεν έχει απαντήσει στην πρόταση του ΟΦΗ για επέκταση του συμβολαίου και έχει ζητήσει λίγο χρόνο. Αυτό δε σημαίνει ότι έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση ούτε ότι έχουν αλλάξει οι πιθανότητες παραμονής του.

Ο Μπαλογιάννης φαίνεται πως κοιτάζει προς εξωτερικό μεριά θέλοντας να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και μένει να δούμε τι κατάληξη θα έχει το μίνι σίριαλ.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο λήγει 30 Ιουνίου, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο ως απίθανο να τραβήξει το θέμα μέχρι τότε. Ο ΟΦΗ προφανώς θέλει την απάντηση του παίκτη το επόμενο διάστημα για να κοιτάξει την επόμενη μέρα είτε αυτή έχει μέσα τον Μπαλογιάννη είτε όχι. Ο «Μπάλο» είναι η τελευταία εκκρεμότητα από το υπάρχον ρόστερ του ΟΦΗ ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για τη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης:

Δεν συνεχίζει στον ΟΦΗ ο Διαμαντής

O Διαμαντής που φεύγει και ο στόπερ που έρχεται από το εξωτερικό

Τέλος ο Κωφίδης από τον ΟΦΗ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.