O Διαμαντής που φεύγει και ο στόπερ που έρχεται από το εξωτερικό

SMS

Η περίπτωση του Διαμαντή ήταν εξ αρχής δύσκολη, ο παίκτης έχει προτεραιότητα το εξωτερικό και ο ΟΦΗ ψάχνει από εκεί τον αντικαταστάτη του

Oμολογώ ότι όταν έγραφα το κείμενο για τον Απόστολο Διαμαντή, στις αρχές Απριλίου, για την πολύ καλή φετινή χρονιά του, δεν περίμενα δύο μήνες μετά να υπάρχει τέτοια εξέλιξη. Παρά τις προτάσεις και το ενδιαφέρον που έδειξαν ομάδες το καλοκαίρι του 2022, πίστευα χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες, ότι ο 23χρονος αμυντικός με κάποιο τρόπο θα συνεχίσει στον ΟΦΗ. Κι όμως!

Έτσι,ο νεαρός αμυντικός αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης από τη κρητική ΠΑΕ, εξ αρχής φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξει κάτι. Το συμβόλαιο του 23χρονου στόπερ από της Σέρρες έληγε στα τέλη Ιουνίου, οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν μετά από τρία χρόνια και η επόμενη σεζόν αναμένεται να τον βρει εκτός Ελλάδας.

Δεν γνωρίζω την πρόταση ανανέωσης του ΟΦΗ, τα ''θέλω'' του ποδοσφαιριστή και τις λεπτομέρειες του διαζυγίου, η απώλεια δεν είναι αμελητέα. Τουναντίον. Ο ΟΦΗ χάνει έναν εν δυνάμει βασικό ποδοσφαιριστή του, Έλληνα διεθνή και για στόπερ σε εξαιρετική ηλικία. Αν προσθέσουμε και την φυγή Τσιλιανίδη, αποχαιρετά δύο ποδοσφαιριστές που για τα αποδυτήρια και το Ελληνικό στοιχείο είναι ''χτύπημα''.

Σε κάθε περίπτωση, η κρητική ομάδα θα ψάξει για έναν καλύτερο ποδοσφαιριστή, όμως η αγορά δεν είναι εύκολη στη θέση αυτή. Συνολικά θα αποκτηθούν δύο στόπερ που θα πλαισιώσουν Βούρο, Πασαλίδη και Γιαννούλη, με τις προύποθέσεις για μεταγραφή made in greece, να είναι ελάχιστες καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες, ποιοτικές λύσεις. Ο ΟΦΗ κοιτάζει στο εξωτερικό για να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο την θέση στην άμυνα, πιθανότατα θα είναι η επόμενη προσθήκη που θα ανακοινωθεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν συνεχίζει στον ΟΦΗ ο Διαμαντής

Οι απαντήσεις Διαμαντή και Μπαλογιάννη κρίνουν τη συνέχει

Διαμαντής - Μπαλογιάννης: Το δίδυμο που θα κρίνει πολλά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.