Μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε ο Μάγκετ

SMS
11:59 | 23/04/2018

Με… καλοκαιρινή διάθεση και ενδυμασία παρουσιάσθηκε μετά από καιρό στο Παγκρήτιο ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη Μάγκετ Σάμι.

Η παρουσία του Αιγύπτιου επιχειρηματία, θα μπορούσε να πει κανείς πως ήταν… αιφνιδιαστική, καθώς το ότι θα ερχόταν στο Ηράκλειο το ήξεραν μόνο οι πλέον στενοί του συνεργάτες. Παρόλα αυτά όταν οι παριστάμενοι στο στάδιο τον αντιλήφθηκαν, στράφηκαν προς το μέρος του να τον καλωσορίσουν. 

Ανάμεσά τους και οι οργανωμένοι του Εργοτέλη “Alternatives” οι οποίοι του πρόσφεραν ένα από τα νέα τους μπλουζάκια, έχοντας μαζί του μια ολιγόλεπτη συνομιλία. 

Όλοι στην κρητική ομάδα επιθυμούν η παρουσία του στις εξέδρες, αλλά κυρίως κοντά στην ομάδα να είναι συχνότερη, κάτι που αναμένεται να γίνει όταν καταφέρει να απεμπλακεί από την Βελγική Λιρς…

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Μάγκετ Σάμι βρέθηκε στα αποδυτήρια του Εργοτέλη, όπου και μίλησε τόσο με τον Γκώνια όσο και με παίκτες της ομάδας του, δίνοντάς τους συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τη νίκη τους, ενώ φωτογραφήθηκε μαζί τους με τους πανηγυρισμούς της νίκης η οποία όπως δείχνουν τα πράγματα δίνει την παραμονή στην κατηγορία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.