Μόνο ΟΦΗ θέλει ο Μιγκέλ

20:32 | 10/05/2020

Ο Μεγιάδο σκέφτεται το μέλλον του στον Όμιλο.

Στο τέλος της περιόδου, όποτε και με όποιο τρόπο «γραφτεί» αυτό, ο ΟΦΗ θα κληθεί ν’ αποφασίσει για το πως θα κινηθεί με την περίπτωση του Αργεντινού αμυντικού μέσου.

Την περασμένη σεζόν, ως ρούκι, κέρδισε την εντυπώσεις με την πληθωρική παρουσία του στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Το «πίτμπουλ» ήταν ακόμη καλύτερο φέτος και ουσιαστικά επιβεβαίωσε το πόσο σπουδαίος παίκτης είναι.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει βοηθηθεί αρκετά από τον ηρακλειώτικο σύλλογο και φαίνεται πως γνωρίζει ότι για τη δική του πρόοδο και εξέλιξη πρέπει να συνεχίσει την καριέρα του στους «ασπρόμαυρους».

Δεν είναι υπερβολή πως η… φήμη του Μεγιάδο βγήκε και εκτός συνόρων και το ονοματεπώνυμο του μπήκε στην ατζέντα μάνατζερ, που θέλησαν ν’ ασχοληθούν με την περίπτωση του, η οποία χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως ελκυστική.

Όπως, πάντως, αναφέρουν οι πληροφορίες, ο χαλκέντερος Μιγκέλ ήταν ξεκάθαρος ως προς τις προτιμήσεις του. Κατέστησε προς πάσα κατεύθυνση σαφές ότι βλέπει το μέλλον του μόνο στην Κρήτη και στον ΟΦΗ.

Η πρώτη του σκέψη και επιθυμία είναι να παραμείνει στον Όμιλο για πολλά χρόνια ακόμη, καθώς είναι ευχαριστημένος με το κλαμπ, αλλά και με τη ζωή στο Ηράκλειο.

Ο λατινοαμερικανός έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με τους «ασπρόμαυρους» και θέλει φυσικά να επιμηκυνθεί η κοινή του πορεία με το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου.

Περιμένει, έτσι, κι εκείνος τις κινήσεις του ΟΦΗ και αν πληρώσει τη ρήτρα στην Τσακαρίτα Τζούνιορς. Το ενδεχόμενο επιστροφής στα πάτρια εδάφη δεν τον συναρπάζει στην παρούσα φάση, αν και ξέρει πως η ομάδα της Αργεντινής δεν πρόκειται να τον αφήσει ελεύθερο, χωρίς να μπουν χρήματα στα ταμεία της.

Άπαντες στις τάξεις του Ομίλου θέλουν να παραμείνει στο ρόστερ ο Μεγιάδο, υπάρχει πρόθεση να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή και το επόμενο διάστημα θα είναι κρίσιμο για το μέλλον του «πίτμπουλ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγοράζει έναν... καλύτερο Μεγιάδο

Σίμος: «Οι 5 αλλαγές μας κάνουν πιο ευέλικτους»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.